Buselisss Açlık 75 1.saat 127 2.saat 60 Çıkmış bana fazla düşük gibi geldi , bu sonuçlara yakın olan var mı ? Ve bunu suya karıştırıp kullandım , kullanan var mı ?
obli Buselisss 2.saat düşük çıkmış. Benim 76-137-79 çıkmıştı doktorum gayet iyi demişti. Sizin de 0 ve 1.saat iyi ama 2.saate doktor ne der bilemedim.
Dfnsyn Buselisss ben de bu şekilde kullandım. Açlık 73 Saat 98 Saat 82 gibi bir şey gelmişti, doktor gayet iyi sorun yok dedi
Marsilyasabunu Buselisss ben yeni yaptırdım bugün sonuçları konuştuk 74-132-103 çıktı doktor çıkabilecek en iyi değerler dedi
Buselisss Dfnsyn sizinde mi 75 gr olarak bu tozdandı , en azından rahatladım çevremde bunu kullanan hiç yok , Sağlık ocağım bile hiç görmedim dedi.
Sinemmm1996 Marsilyasabunu benim degerlerim 86-107-88 normal mi acaba henüz doktora gösteremedim bugun yaptırdım
Dfnsyn Buselisss evet aynısıydı. Zaten toz ile sıvı halinin bir farkı yok. Sadece toz olanı kendiniz sulandırıyorsunuz. 75 gr toz da aynı sıvı da
Buselisss Dfnsyn teşekkürler yanıtınız için , peki ufak bir soru daha sorabilir miyim idrarda eser miktarda proteinin anlamı nedir ? İki ay üst üste idrarda bu sonuçla karşılaşıyorum , tansiyonum 11 e 6 civarında genel olarak
Dfnsyn Buselisss kaçıncı haftanızdasınız? İdrarda protein görülmesi kesin gebelik zehirlenmesidir anlamı taşımıyor diye biliyorum. Eser miktarda çok çok minimal görülmesi durumu sorun teşkil etmiyor ya da böbrek ile alakalı farklı bir problemi gösterebilir. En iyisini kadın doğum hekimleri bilir, mutlaka danışın
Buselisss ibcmom 500 ml yarısı kadar suyu şişeye koyup çalkalayarak karıştırdım , içmesi hiç zor değil
Mercan0652 Buselisss içtikten sonra oturdunuz mu yürüdunuz mu hareket ettiyseniz daha çabuk düşmüş olabilir. Ama benim içtiğim bundan değildi şişedeydi şeker çıktı zaten bende bundan icsem yine çıkar miydi acaba bilemedim .d
Buselisss Mercan0652 yok oturdum hareket etmedim doktoruma sordum bu arada şekeri vücudum kolay absorbe etmiş sonuç gayet iyi dedi
hllaltas25 Buselisss 16. Haftadayim bende yarın yaptircam aldım 75 gram sıvı şeklinde parmaktan mi ölçüm yapılıyor bu acaba aşırı stres oldum öyleyse acıyor mu
Hellobeybii hllaltas25 ben de yarın yaptırcam 26 haftadaym, 16 erken değil mi acaba? Özellikle mi öyle istediler? 24- 28 arası demişlerdi
Buselisss hllaltas25 ilk açlık alıyor Sonra içiyorsun atıyorum 8.30 da Sen 9.30 da gelip 2. Kanı veriyorsun sonra 10.30 da gelip 3. Kanı veriyorsun.
hllaltas25 Hellobeybii riskli gebelik bölümüne gidiyorum şekerim var mı diye bakmayi uygun gördü doktorum