Esin9494 13 hafta 6 günlükken doktorumuz erkek dedi . Eşim diyor ki sonradan değişenler oluyor , olurmu ki diyor . Ben diyorum kız olanlar genelde değişiyor bizimkinin organı bile belli. Belki kordondur diyor. Erkek denilip sonra kız denilen kimse var mı aramızda? 😊
Mervebektass Esin9494 benim 12 haftalık kız denildi 16 haftalıkta kesinleşti ve hala şükür aynı değişmedi 19 haftanın içindeyiz bence o doktorla alakalı eminse zaten kesin kız yada erkek diyor benimki nazlımı nazlı bir kız demişti öylede çıktı 🤰🤗
Naze2005 Benimde 11+1 de yani dün kontrolüm vardı dr erkek olduğunu aöyledi kordonunuda gösterdi pipisinide yüksek oranda erkek dedi
Esin9494 Naze2005 aynen benimkisininde pipisini gördük. Sivilce kadar dedi doktor. Bacak arasından yani popo kısmından gösterdi pipisi çok belliydi. Kordon olsa belli olurdu bence.
Fatmaa123 Naze2005 ya 11 haftalıkken belli oluyormu cok heyecanlandım 10 +5 hamileyim ayın 8 inde cuma günü randevum var inş banada söyler
Aylin2019 Esin9494 evet cnm erkek icin hazirlandik nerdeyse doguma kadar ama kizim oldu bence alisveris falan yapma en son yap garanti olsun zor olacak biraz ama
Sevdaninmucizesi Fatmaa123 ben 15 hafta da gittim tahmin bile etmediler ya doktora bağlı birde bebeğin duruş şekline göre bizimki göstermiyor mesela inatçı çıktı inşallah gösterir bende 16+3 de 5 gün sonra gideceğim inşallah gösterir artık meraktan çatlıyorum 😬
Feyzanuuurk Krispiim16 şimdi kız mı çıktı 😊 bende 16 yim geçen hafta erkek gibi dedi ama değişir mi ki
Sever Ben 12 haftalığım belli olma ihtimali % kaç ? Meraktan ölcem kızlar 😂 bide ikili tarama da belli olma ihtimali var mı sizce ?
Ndd Sever ben bugün doktora gittim. 12 haftalıgım bir şey soyleyemedi. Bacak arasına baktı ama gozukmuyor dedi
Fatosdefne35 Sever ikili taramada yüzde 70 söyleniyor ancak bence bekleyin:)benm ikili taramamı yapan ayrı doktorum ayrı idi doktorum bekle dedi değiştide gerçekten:)
Esin9494 Aylin2019 erkek dedikleri için alışverişe hiç gerek duymuyorum. Iki tane erkek yeğenim var onların kıyafetleri ile büyütmeyi düşünüyorum 😊onlarda daha küçük
Feyzanuuurk Aylin2019 çok değişik bir şey ya doktor bana da iki kez erkek dedi kız ihtimali de varmış demek ki senin söylediğine göre . Ama organını gorupte söylüyorlar nasıl kız çıktı ya 😊
Aylin2019 Leycanela evet doguma kadar oyle di ama ben rahatsizlandim hastaneye gitigimde orendim ki kiz cok supriz oldu sok oldum