Nazz344 Daha çok yenisin bu konuda sana verebileceğim en büyük tavsiye,
3 yıl boyunca uğraştım doktorlara gittim ovulasyon testleri kullandım yani yapılması gereken her şeyi en ince ayrıntısına kadar yaptım. Dediğin gibi burada o kadar çok görüyordum ki işte kafadan atınca oluyor stres çok büyük etken diye çok doğruymuş 2 yılın sonunda doktora gitmeyi bıraktım. Son bir yılda akışına bıraktım ama sürekli testler yapıyordum istiyordum yani her türlü kafamda geziyordu. En sonunda Allah’ı affetsin dedim ki Allah’ım ya dedim istemiyorum Çocuk Ben dedim eşimle gezeceğim tozacağım hayatımın tadını çıkaracağım zorlamayacağım artık, deyip her şeyi akışına bıraktım. Hep diyordum ya Bu nasıl mümkün olur İnsan bunu nasıl kafasından atar diye En sonunda patlama yaşadım ve bu hale geldim ve ben o ay hamile kaldım. 15 gün Geç döllenme olmuş 3 yılda o kadar çok araştırma yapmıştım ki artık bir şeylerin bilgisi vardı. 5.67 ile öğrendim çok düşük bir değerdi ve 23 gün sonra bebeğimi gördüm bu süreçte kendim Beta takibi yaptım sadece Emin olunca öyle gittim. Buradakilerin dedikleri gibi gerçekten kafadan atınca oluyormuş stres en büyük düşmanmış kızım şu anda 23 aylık her şeyi akışına bırak Evet kolay değil ama bu süreç o kadar çok yıpratıcı ki bu stres senin yumurtalıklarını etkiliyor.