Ayal Progestan kullanıyorum vajinadan almamı söyledi doktor kullandım ama sonra geri akmış faydası olamamışmıdır
Polo Ayal tam sok. Yani artık parmağının ulaşamadığı noktaya. Sonra 15 dk uzan. O alacağını alıo ve geri işe yaramayn kısmı akıntı olarak geliyor Bu süreçte günlük ped çok işe yarıyor.
tugbamehmetbaki Ayal faydası oluyordur Normalde akışkan bir ilaç olduğu için geri geliyor parçaları sistemi koyduktan sonra faydası oluyordur canınızı sıkmayın artık biz biraz büyüdüğümüz için ben içiyorum arada koymam zor oluyor artık
tugce4161 Ayal canım.ben keseyi gordugumuz günden beri kullandım 32 de biraktirdi doktorum valla en az yarım.saaat yatman lazım o bile bana yeterli gelmiyordu bazen diyebilirm akşam yatarken attiigmda sıkıntı yoktu sabah namazından sonra atıyordum ve saat 7.30 da kalkiyordum ise gitmem gerekiyordu afedersin gün içinde wcye gittiğimde akmis görüyordum bende hep tedirgin oluyordum ama faydası olmuştur İnşallah yarın 34 haftaligim çok şükür 🤲
Elizveannesi Ayal aksın önemli değil. Etkisi olur yine de. Eğer sabah akşam alıyorsan sabah erkek kalk, aldıktan sonra biraz daha uzamaya devam et, gece de bir daha kalkmayacak zaman yerleştir ve yat. Yok günde tek dozsa gece al.
Kelebegimmm Bende dünden beri alıyorum.bir ara yan yatıyım dedim o zaman akmış.bundan sonra sırtüstü bacaklarımı kaldırarak yapmak zorundayım
Elftvs Evet akıyor fazlası. Ben koyduktan sonra 45 dakika kalkmıyorum ayaklarımın altına iki yastık koyuyorum
Ayal tugce4161 peki kişiden kişiye değişiyor mu günde kaç kere kullanacağı ağızdan alıyordum sabah akşam doktora da sormamışım şimdi günde iki kere mi yapmalıyım
Emnesar Ayal ben ilk başta sabah aksam kullanıyordum sonra günde bire düştü gece yatarken koyuyorum o zaman cok fazla akmıyor dısarıya ama ne kadar yatarsan yat muhakkak az birazı dışa gidiyor
tugce4161 Ayal canım doktoruna mutlaka sor ben iki duusk bir kimyasal gebelik yaşadım pıhtılaşmadan dolayı iğne ve aspirin kullanıyorum doktorum sabah akşam 200 Luk kullanacaksın ve fitil olarak dedi ne desem sana yanlıs olur ama hep fitil şeklinde daha faydalı olduğunu duydum