asellmom Kızlar 13+6 yarın 14 haftalık olucaz. Gebeliğim o yüzden tecrübem var hani bebeklerin karında toplanma hissi olurya onun gibi bi his kasığım 10 20 sn bebek toplanıyo gibi kasılıp taş gibi oluyo. Biliyorum bebeğin şuan toplanıcak bi hali yok çok küçük çok erken ama bende çok şaşırıyorum normalmi bu sizce yaşayan varmı aynısını çok merak ettim?
Leyla210 asellmom 13+4 te aynısını yaşadım ama benim belirtindi sol tarafıma toplandı, portakal büyüklüğünde şişti sertleşti. Bende çok korktum erken diye ama bir sorun yaşamadım. 3. Gebeligim.
yildizz13 asellmom aynısını bugün bende yaşadım hatta acaba mi dedim 1 2 saat sonra tekrar oldu bende 13+4 haftalığım 2. Gebeliğim
asellmom Kasığıma dokunuyorum taş gibi oluyo 10 20 sn sonra o his geçince yine dokunuyorum eski hali gibi oluyor kasılmamı oluyo bu acaba
asellmom Busramnida gaz sancısını çok iyi biliyorum bu baya bişey toplanıyo gibi o hissi ilk kızımdan bildiğim için ay ne bileyim değişik belkide dediğiniz gibidir
Elilar2225 Yavuzzynpmhra merhaba ben im 2ci hamileliğim aynısı oluyor 11 haftalık oldum bir sorun değil merak etmeyin