ZeynepDuru17 Gulcan0643 bunu sizin yorumda görüp indirdim sanırım bugün için erkek gösteriyor 5 Ocak adet ilk günüydü
LadyX ZeynepDuru17 yaaa ama aslında cinsiyeti belirleyen erkekler. Neye göre oluyor bu uygulamalar inanmakta güçlük çekiyorum 🙈
Gulcan0643 ZeynepDuru17 ben farkında olmadan verilen tarihte ilişki yaşamıştım oğlum oldu şimdi tekrar hamileyim plansız olduğu için cinsiyet bizede sürpriz olacak 😂😂
LadyX ZeynepDuru17 burada çoook farklı şeyler duyuyorum ben ağzım açık kalıyor 😅 öğrenmiş oluyoruz işte
LadyX ErsBegAs internette en kesin sonuçlar 18-21.haftada olur ultrasonda diyor 🥲 bizim için çok erken sanki dahaa
LadyX ZeynepDuru17 bölümü geçmek için her tuşa basmak gibi hepsini aynı anda deneyelim ahahahahahahah
ErsBegAs LadyX bir doktor takip ediyorum instada 12de direkt tutturuyor artık ben de öğrendim bakmayı hahaha
ErsBegAs LadyX bacak arasına bakıyor 3 çizgi yani 2 kemik varsa kız tek bir uzunluk varsa da pipisi 🥹😍 dur bulursam atayım sana da sen bile tahmin edersin zaten
LadyX Kızlar neyse sakin olalım iki ihtimalden biri olacak işte 😂 en en en önemlisi sağlık sonrası teferruat 🙏🏻 tabii ki yine de herkesin gönlünden geçeni versin Allah hayırlısıyla 🤰🏻