Elif_su4 .Ultrason kağıdında gebelik haftası daha fazla görünüyor, GA kısaltması ile belirtilmiş, devlet hastanesine gittim ilk defa bu hafta ,acaba doktor mu hayata yaptı adet tarihimi ,yoksa bebeğim ileriden mi gidiyor
zynpknt Elif_su4 son adet tarihinizi yanlış girmiş olabilirler bebek büyük olsa bile bu diğer ölçümlerde yazıyor ga resmi olarak bulunduğu hafta bildiğim kadarıyla ölçüm kağıdında farklı ileri tarihler yazabiliyor ama ga son adet tarihine göre yazıyor kaç haftalık hamilesiniz
Elif_su4 zynpknt evet aslında ben de yanlış yazmış olabilirler diye düşündüm ama ultrason terimleri ile alakalı pek bilgi sahibi olmadığım için buradan bilenlere sormak istedim
zynpknt Elif_su4 son adet tarihiniz yanlış girilmiştir muhtemelen benimde ölçüm kağıdındaki ölçümlerde günler farklı yazıyor ama ga hep bulunduğum hafta yazıyor bir de bu haftalarda ilerden gidip gitmediğini pek söylemiyolar 20 den sonra genelde bu muhabbetleri yapıyorlar
zynpknt Elif_su4 bende kendi ultrason kağıtlarıma göre cevap verdim ama bakıyorum ga16+3 yazıyor mesela ölçümde kimi 16+5 kimi 17+1 ordan yola çıkarak yazdım ☺️