Nuurr26 Kızlar 16. Haftadayım 2-3 gündür kasık ağrılarım var doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi bu akşam acile gidicem hemen güzel ilgileniyorlar mı?
Baby_B Nuurr26 bekliyorsun Acilden girmej icin sira bekliceksin Sira gelcej sonra kan idrar verceksin 2 saatte de onlar sonuclancak sonra kadin dogum acilden girebiloyorsun Yani bi 4,5 saatini vermen lazim
ikibebeliannis Nuurr26 yani imkanınız varda randevu alın gidin şuan aciller hep influenza hastalarıyla dolu hasta olmanızı istemeyiz doğrusu Bol bol su için yarın direk özele gidin yada poliklinikten giriş yapın Maske ile gidin derim
orkidemm_ Nuurr26 şehir hastanesi aciline 2 kez girmiştim biri öyle sabırlı güzelce dakikalarca ilgilendi dinledi biri de yalan yanlış salladı gönderdi beni
Rozzzzaa Nuurr26 canım vallaha yaşadığım tecrübeye göre şöyle diyim şehir merkezindekiler hiç ilgilenmiyorlar sürekli kalabalık ama ilçede çok çok ilgilenmislerdi
eylulll-98 Rozzzzaa benide aynı şekilde saatlerce beklettiler ve bacaklarımın arasından kanlar akıyordu. Asla unutmuyorum o günleri, Allah’a havale ediyorum…