2baby1mom__ Bende, 8 haftalık hamileyim bugün alındı kan değerim 66 çıkmış doktor istersen haftaya gel sonuç için istersen 1 ay sonra gelince bakarız demişti, yazılanları okuyunca kafam karıştı haftaya gitsemmi beklesemmi
bulutcukk_18 2baby1mom__ banada kadın doğum 1 ay sonra dedi doktor ama iki buçuk hafta sonraya dahiliyeden randevu aldım
bulutcukk_18 2baby1mom__ bir haftada hemen bir değişim olmaz en az iki hafta beslenmene dikkat et öyle git bence
Ftmky1 2baby1mom__ sizinki çok yüksek değil ama kontrol edilmekte fayda var benimki ilk öğrendiğimde 485 olmuştu ast de alt de
Ftmky1 bulutcukk_18 15 gündür ursactive ilaç kullaniyor hicbisekilde düşüs olmadı dozu artırıldı yine düşmedi aksine yukseldi
Tini_minii Ftmky1 kaşıntınız sürekli mi oluyor ? Benim de 2 gündür idrar rengim turuncu sabah uyandığımda. Eliminde 3 parmağımda kaşıntı oluyor ama sürekli değil ara ara sizin nasıl oluyor ?
Ftmky1 Tini_minii ara ara oluyor kollarim elimin içi ayağımın altı hemen gidip bı karaciğer enzimlerinize baktırın
Seed- Ftmky1 merhaba benimde 7. Haftamda başkayıp 800lere kadar çıkmıştı değerim bazı doktorlar bebeğin alınması gerektiğini söyledi ama ben izin vermedim daha sonra yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durdum stres tapmadım ursactive 3×1 500mg kullandım değerlerim düştü çıktı vs derken 33 haftalık doğum yaptım. Benim tavsiyem sarılık değeriniz artmadıkça bebeğinizi aldırmayın
Ftmky1 Seed- ama degerimde hiçbir düşüş olmuyor 3 doz almama rağmen doktor komalık olabilirsin diyor sizinki ne kadar bir sürede yüksek kaldı benimki 15 gündür düşmüyor ilaç almama rağmen yağ tuz yok sıfır sadece haşlanmış sebze yiyorum çok dikkat ediyorum ama hiç düşmüyor ve tansiyon hastasıyim extra olarak siz ne zamandan ne zamana yaşadınız nasıl ilerlediniz ne zaman düştü değerler
Ftmky1 Seed- sarılık değerim artmadı ama ast alt 500 600 lerde sürekli ve ultrasonda karacigerimin büyüme yaptığını gördü doktor ısrarla alalım hayati riskin var diyorlar onca insana danıştım sanki sizin durumunuz birazcık benimkine benziyor gibi detayını tam bilmediğim için o yüzden bana bilgi vermeniz benim için çok onemli
Seed- Ftmky1 benim tüm batum ultrasonlarım tamamen temiz çıkıyor daha önce safra kesemi aldırdım karaciğerde de problem görülmedi. 7. Haftada başlayıp 30. Haftamda değerlerim düştü şuan alt ast 100 ün altına yeni yeni düşüyor. Kaşıntım bitmiyor ama değerler düşüyor. Perinatoloji ve gastroentroloji ikisine sürekli takipliydim eğer bebeğe veya sana sıkıntı yapmaya başlarsa kaşıntı dışında senin sağlığın daha önemli unutma.
Ftmky1 Seed- karacigerim büyüme yapmış biraz değerlerde şu an için hiç düşmedi ama extra bı yükseklikte yok geldiğimden beri aynı 8 gündür hastanede yatiyorum
bulutcukk_18 Ftmky1 benimde öyleydi iki gündür sabahları da normal idrarım düzeldi yediğim içtiğim her şeye çok dikkat ediyorum inşallah düzeliyordur