pinar55 Merhabalar 70-120 park beşik alsam bebeğim 2 yaşa kadar kullanır mı kızımdan kalan beşik 1 yaşına kadar zor idare etmişti sonra normal yatağa geçirmiştim. Ama park yatak bu ölçüde alsam idare eser mi sizce 2 yaşa kadad deneyimi olan var mı
Mrvsmt2502 pinar55 etmeyebilir . Çünkü aynı ölçülerde yatağı vardı kızımın 2 yaşına kadar zar zor kullandık mecburiyetten çok hareketli uyuyordu dönerken hep uyandırıyordu kendini hareket edemediği için sonra baza aldık
myavocado pinar55 kullanır, kuzenim ve arkadaşımın çocukları 2,5 yaşında hala kullaniyorlar hem de iri bebisler ikisi de
Merve-metin pinar55 70/110 aldım 3 yaşa kadar kullanılıyor park yataklar normal mobilya beşiklere göre daha geniş oluyor çok rahat kullanırsın
Elfelf475 pinar55 park beşiği bilmiyorum ama bende o ölçüde ahşap var ve biz kullandık. Çok da memnun kaldık iki sene
TheMuhtesem pinar55 annemin evinde park yatak var oğlum haftada 1-2 gündüz çok rahat uyuyor orada 17 aylık , 2 yaşında da uyur bence
ikibebeliannis pinar55 bi temelli 70×140 alın 4 yaşına kadar bile kullanır Ben Ikea Dan aldım kızım 4 yaşına kadar kullandı bi kenarı çıkıyordu bıraksam bi sene daha kullanırdı
Kt52 pinar55 benim oğlum dönünce uyumamaya başladı çünkü çok hareketli yatıyordu sağa sola dönünce çarptığı için sürekli kendisini uyandırmaya başladı geniş yatağa aldık