Burada herkes iyi kötü her şeylerini paylaşıyor. İçini dökmek istiyor, fikir almak istyor. En son okudugum posttan sonra gerçekten psikolojim bozuldu ve şuan 6:20 gözümü kırpmadım hiç. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum, kafama cok taktım ve zerre Uyuyamadım düsünmekten. Bir yandan ellerim uyuşuyor yazamıyorum bir yandan sinirlerim çok bozuk.
Elim sürekli karnımda bebegim kıpırdayacak mı diye, içimi korku kapladı artık.
Artık girmek istemiyorum bu foruma
@adm Silicem programıda çünki reel hayatımı, psikolojimi çok etkiliyor burada acılan konular.
Dün 2 post açtım “hastane cantasına neler koymalıyım” ve “bebeğime isim” diye. Bir allahın kulu yorum yapmış değil. Hiçbir ilgi yok artık bu konulara. Ama bi eş, kaynana-gelin postuna bakıyorum yorumlar almış başını gidiyor. Ya da bir posta giriyorum çok fazla yorumu olan, gırgır postuna dönüşmüş resmen. Hatta bazen actıgım postları siliyorm kimse yorum yapmadı diye. Diyeceğim şu ki, bu program gerçekten insanın psikolojini bozuyor.. bugn uykuszluktan basm ağrıyacak ve gözler şiş..
kızlar herkese hayırlı dogumlar diliyorum, rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Burada tartıstıgım oldu, belki kırdıgım da oldu bilemiyorum Hakkınızı helal edin. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, yar ve yardımcımız olsun.. 🌸🌸🌸