Wish Herkese merhaba günayyydın; Saat 7-8 gibi hastaneye gidiyorum. Heyecandan doğru düzgün uyuyamadım bile😊 benim için dua edin olur mu? Bugün Allah kısmet ederse yavruma kavuşuyorum. (39+0 sezeryan Doğum olacak) Doğum hikayemi en kısa zamanda yazmaya çalışacağım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza🤲🍀
Aysedgrlikrkmz Wish Allahım yardımcın olsun hepimize sap Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim 🙏🏼
GizemKaan Wish Allah yanında olsun canm🙏🏻 İnş hayırlı ve çok güzel bir Doğum gerçekleştirirsin 🙏🏻🥰🥰 Allah analı babalı huzurla sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gulzar Benimde dünden beri sancım var girip çıkıyo ama anlamıyorum doğum sancısımı acaba uyuyamıyorum
annisimtubisim Gulzar aynı durumdayım ben de :) eğer doğruysa 20 25 dk da 1 sancı geliyor şuan Acaba 5 dk da 1 e ne zaman düşer
Gulzar annisimtubisim bende 5 dakikada bir olmuştu artık dayanamıyordum hemde kaç saat oldu şiddetli hemde sonra geçti anlamadım ben de