Selenyildiz Merhaba kızlar çok şükür cinsiyeti öğrendik ailemize minik pembeli kız katılıyor☺️anlamı güzel isim önerilerinizi bekliyorum ❤️ Bizim aklımızda “Afra, Nilsu, Ecmel, Ahsen, Yüsra,” gibi isimler var peki bu isimlerden hangisi güzel?
Donaldvetomris Selenyildiz ahsen ile ecmel hariç hepsi kulağa hoş geliyor bence. Ahhsen de ayyben ayysen ooben gibi aşırı saçma bir isim bence 🙈
Ada1111 Sizi tebrik ederim. Saçma sapan anlamı olmayan isimlerin yanında sectigimiz isimler çok güzeller.. 😍
Selenyildiz Ada1111 çok teşekkür ederim insan ismiyle yaşar ve şekil alır buna çok inanıyorum o yüzden anlamı güzel olmasına önem vermeliyiz❤️
Ada1111 Bende Ahseni çok düşündüm birisi Ah sen varya sen gibi yaptı o yüzden sogumustum. Anlami telaffuzu çok güzel insanlar zaten herseye yorum yapiyolar. Soğutuyorlar herseyden 😒
Donaldvetomris Selenyildiz benim de eltimin kızının ismi ahsen moda diye yazık ediyorlar çocuklara 😅 eşimle de baktık sizim yazdığınız isimlere de nilsu diye düşününce niyeyse böyle boncuk boncuk çok güzel bir kız gibi geliyor insanın gözüne 🙈 ne koyarsanız koyun ismi ile mutlu huzurlu sevgi dolu yaşasın güzel kızınız 💜
Selenyildiz Donaldvetomris amin inşallah hepimizin evlatları, en beğendiğimiz isimde o aslında kararsızım🙈🥰
Selenyildiz Talentedmom Sare ve İnci isimlerini çok beğeniyorum fakat çevremde çok fazla var o yüzden vazgeçtim 💔
zeynephkn07 @Selenyildiz yüsra ablamın ismidir benim isminden mi kaynaklı bilmem ablam diye de demiyorum görüp görebileceğim en asil kadın 😍