eceeelmn Sanırım atakentte doğum yapan herkes için geçerli değil mi bu. Yani sorduğumuzda paketten bahsetmediler normal ve sezeryen doğum ücreti 28bin dediler o kadar
Ceydametee Z58mz Ne zaman verdiniz sezeryen doğum mu yani ordaki kadın bunu gösterdi dedi bunlar içinde 28.000
Sinonim Ceydametee Acaba İzmit cihan hastanesi içinde geçerli midir? Haftaya kontrole gittiğimde soracağım ama danışmayla mı iletişime geçmek lazım
Ceydametee Balkan77 Ayy gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 🫶🏻🧿saat kaçta dogurdunuz ben gittiğimde test yaptırmıştim doğuma gircem dedi sonucu telefondan öğrendim 1 de mi dogurdunuz
Ceydametee Z58mz He bu hizmet sadece hastanedeki doktorlar için geçerli suda doğum sordum mesrla onuda düşünmustum o da 50000 tlmis
Ceydametee Z58mz Evet o suda doğum çok fazla normal doğum istiyorum bende bide mesela airetten gece doğumda normal doğuma doktoru evinden çağırıyoruz diye 3000 küsur ödeme eğer sezeryan olursa ekip toplanacak diye airetten 5-6 bin di galiba tam hatırlamıyorum öyle ekstra ücret istiyolarmis
AybenYB Kızlar yalova Atakentte doğum yapıcam doktorum orda, şimdi bu hastanede doğum yapmak 28bin mi yoksa sadece bu görselde görünen şeyler mi 28bin