herseyyorucu Merhabalar ovulasyon testi yapmaya ilk kez bu ay başladım,bebek sahibi olmak adına. Ama yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamıyorum bakabilir misiniz lütfen?
Katherinne herseyyorucu canım 13 14 de olmuş 15 de çatlamış çatlama tarihinden 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsin kesin sonuç için
herseyyorucu Katherinne 16/17de neden daha koyu? Bilgin var mı acaba hiç anlamıyorum ve 8inde bitmişti reglim o kadar erken olabilir mi
Hcran06 Banada bakar mısınız kızlar https://hizliresim.com/l712rib Katherinne herseyyorucu zynrn sevgibeybi
zynrn herseyyorucu 16 ve 17 yumurtlama olmuş canım yani hamile kalma oranı en yüksek dönem oluyor sonrasinda yumurtlama çatlamış yani sperm varsa döllenme ihtimali yüksek demek bu durumda 16 ve 17 günleri ilişkinin olması lazım demek canım
herseyyorucu zynrn ilişki yaşandı o günler sanırım peki ne kadar sonra belli olur şuan ilişki olmalı mı
zynrn herseyyorucu sabredebilirsen adetinden bir iki gün sonra yapabilirsin test 😀 ama erken testlerde adetten iki üç gün öncede sonuç çıkabiliyor.. yumurtlama catladiktan sonra hamile kalma ihtimali düşüktür genelde ama tabiki zararı olmaz ilişki olabilir
sevgibeybi Hcran06 önceki testlerini de koyarsan iyi olur aradaki fark görülür. Bir de peçeteye koyman iyi bir fikir değil idrarı çekmemesi açısından ☺️
Hcran06 sevgibeybi kurumuştu öyle atmışyım uyarınız için teşekkürler deneyeceğim dediğiniz gibi 😊 daha yeni başladım bu gün 18-19 regl bitmişti ilk testim pko var bende adet düzensizliği var tarlusal ile oluyorum 2023 hamile kaldım boş gebelik oluştu 🥹
sevgibeybi Hcran06 pko varsa hiç canını sıkmadan aceleci olmadan teste devam et. Mutlaka göreceksin eminim. Bir de tatlı ekmek filan uzak durursan iyi olur onları zaten biliyosundur 😉
Hcran06 sevgibeybi evet diyet de uyguluyordum ama işe başlayınca düzgün ilerliyemedigim için bıraktım yeniden başlıycam.