Yetersukrbck_0618 @Elamomy @staRmama @Eymenkuzusu Bakar mısınız kızlar😊🌹 12+5 haftalığız Doktorumuz bi tahminde bulunmadı
Yetersukrbck_0618 Burnosunn_annesi 2. Aslında ama yinede insan çok heyecanlanıyor bir tane 2 yaşında kızım var
gndgdumelike Burnosunn_annesi canımmm senin cinsiyet kesinleşti mi gittin mi tekrar en son sırtı dönük diyordun😅
Burnosunn_annesi gndgdumelike kız Seninle çok postalarda konustuk ama hatırlamıyorum 🤣 senin belli oldu mu kaçıncıydı
gndgdumelike Burnosunn_annesi erkek senesi net ya valla cevremde duyduğum bir tane bile kız bebek bekleyen yok hepimiz hürrem olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz 😂😂
Burnosunn_annesi gndgdumelike sorma ya bence de 2025 erkek senesi😅 senin galiba bizimki gibi erken haftalarda ikilemde kalmadı değil mi Ben 12′de falan sormuştum 😂 kaçıncı haftada öğrendin
gndgdumelike Burnosunn_annesi evet 16.haftada direk tereddütsüz erkek dedi şuan 18 haftalık bir sonraki gittiğimde yine sorucam ama muhtemelen değişmez zaten 😄
Burnosunn_annesi gndgdumelike Ay ben de bu haftaları bekliyorum yine soracağım doktora en son sorduğumda artık adam dedi oraya karıştırma 😂😂
gndgdumelike Burnosunn_annesi ahahaha aşkım valla bende o kadar odaklamışım ki kendimi kıza daha yeni yeni alışıyorum valla sanki bi daha gitsem kız diyecekmiş gibi geliyordu sıyrıldım o düşünceden 🤣🤣