Nazlicgo Kızlar selam 5+1 bugün göğüslerde hassasiyet bazı kokulara karşı hassasiyetim arttı sürekli bir uyku hali var sizde durumlar nedir
Ozlemerikci543450 Nazlicgo 5+0 benimde bugün uyku hali hariç hiçbişeyim yok ne bulantı ne koku durumu ve göğüs gayet normal 🤣
Ozlllmb Nazlicgo 6+5 olduk geçen hafta hiçbir şeyim yoktu sadece kokuya hassasiyetim vardi. Şuan mutfaga girince istifraya koşuyorum umarim ilerlemez sizinde 🤢🥹
Merveasya78 Nazlicgo 5+3 de gittim bende kese göründü, kalp atışı için perşembeye randevu alın tekrar dedi. Dünden beri bulantım arttı. Şuan 6 hastalığım tam
Edizhr Nazlicgo 5+5 den selam göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirti Yok canım daha Dr gitmedim 2 hafta sonra gel dedi
Anonimcik 5+4 henüz bi belirtim yok sanki göğüslerim hassas o kadar keseyi henüz göremedik sizler gördünüz mü kızlar
Ozlemerikci543450 Anonimcik canım daha dün öğrendim ben yarın bidaha kan vericem değerim 5685 çoktı ama doktor gene de 2. Kan artışını görmek istedi sonra gidicem doktora
Nilyzbn Kızlar bende 5+1 im bugün göğüs hassasiyeti ve arada baş dönmeleri uyku hali var ama kasıklarım ağrıyor ara ara sizin de öyle mi sanki spor yapmışım karın kası çalışmışım gibi de bi ağrı oluyor
Defneninannesi48 Selam bende 5+2yim göğüs hassasiyeti arttı çok yorgun oluyorum devamlı uyumak istiyorum birde bel ağrım oluyor gün içerisinde çok ayakta kaldığım için sanırım ama bulantı yok daha