Hiraannesi bende 17 ocakta sezeryan oldum sabah 10:30 da alırım demişti doktorum 8:30 gel yatışın yapılsın dedi. Gittim odaya yerleştik önlük verdiler nst bağladılar yarım saatten fazla nst de kaldım damar yolu açıldı prosedür sorular soruldu doktorum geldi bakmaya anestezi uzmanı görünce doğuma alırım sesi beni aldı bi panik doktoru da görünce sonra her kapı açılmasında bi gerildim felan 😀😀 sonra geldi oda bi kaç soru sordu. Sonra acil ameliyat çıkmış beni ondan sonra alacaklarmış bizde odayı süslemeye başladık o ara daha doğrusu annemler süsledi bende baktım😀 sonra geldiler beni götürdüler çok gergindim ben çok kötü oldum ameliyathaneye girdim beni bıraktılar girişte 5 dk felan bekledim ama sanki 5 saat gibi geldi. Sonra içeri aldılar tamamen soydular belden iğneyi yaptılar 2-3 Dk sonra uyuşmaya başladı sonra sondayı taktılar kollarımı bağladılar bi koluma bi damar yolu daha açıldı diğer kola tansiyon aleti takıldı sonra önüme perdeyi gerdiler sonra doktorum geldi ameliyat başlamış ben hiç farketmedim 5 dk sonra baktım ağlama sesi 😀😀 perdenin ordan bi gösterdi aldı saniye gördüm. Baya ağladı inletti ortalığı sonra geri getirdiler yüzüme koydular hemen sustu ☺️☺️ 20 dk felan da kapatma işlemi sürdü sonra odaya çıktım sonra bebeğim geldi baş ağrısı çok oldu bende kahve önerdiler bende gaz problemi olmadı hemen çıktı tuvalete de çıktım hatta uyuşukluk geçince biraz ağrı oluyor ama ağrı kesici felan yapıyorlar. Depend al yanına ben sadece ondan kullandım çamaşır felan hiç kullanmadım bide pijama kullandım gecelik hiç giyemedim. Kabaca benim yaşadıklarım böyle ☺️☺️ Sağ Salim kucağına alırsın inşallah