Melikeyurtseven Düşük yapıcam kızlar sağlıksız gebelikmiş 3-4 gündür lekelemme varsı bugün farkettım göğüslerim ağrımıyor o belirti gitmiş ve suanda adet olucakmısım gibi belim ve kasıklarımda sancı var baslıcak galiba demi?
PurpleRose Melikeyurtseven hafif hafif o şekilde başlıyor sonra adet ağrısının birz daha şiddetini yaşadığınız an düşüyor benşm öyle olmuştu. Benimde sağlıksız gebelikti kendim düşürmek istedim
Patito__ Melikeyurtseven benimde adet agrim vr ama az Yarin kurtaj olcam Kendim düşük yapsam belkide daha iiydi ama en az bir hafta filan surer cunku dha kese filan bozulmamis hersy normal kalp atisi durmus sadcede Beklemeye psikolojin yetmez cnku bu besinci sagliksiz gebeligm
petronix Melikeyurtseven Geçmiş olsun kaç haftalıkdı kanamayla mı gittiniz hastaneye öyle mi öğrendiniz?
Melikeyurtseven PurpleRose ben aslında kendım düşürme taraftarı değilim ama doktor kese bozulmuş 1 hafta icinde düşer dedi bekleyim dedim düşmezse gidip kürtaj olmayı düşünüyorum ama bugün biraz biraz ağrılarım var sanırım düşücek. Hayırlısıyla atlatırım insallah ne gelirse Rabbimden
PurpleRose Melikeyurtseven ben 2 düşük yaşadım amacım kürtaj olmamaktı o zaman ki düşüncemle. İlk düşüğünde doktor kendi düşmez dedi ben 3 hafta bekledim düşmedi mecbur kürtaj oldum. İkincide kendi düşer dedi ama sonunda tekrsr kürtaj yapmam gerek kalam giden var mı bakmam gerek parça kalırsa enfeksiyon yapar dedi. Evde düşük yaptm. Doktor çok kanaman olursa gel çok kanaman olmazsa yarın gel dedi ertesi gün gittim kürtaja aldı tekrsr parçalar kalmış çünkü. Bunuda takip edin ne olur ne olmaz. Tekrar gebe kalmanızı olumsuz etkilemesin
Melikeyurtseven PurpleRose Evet canım kanama cok fazla olursa gitmeyi düşünüyorum bide bittikten sonra kontrole gidicem tabiki ben zaten cok evhamlıyım😂
Halisee23 Benim de ilk kanamam başladı doktor kanı kesmesi için progestan verdi sancım ara ara vardı bugün geceden beri çekiyorum ilk gebeliğim kanamadan kesem de küçülmüş
Melikeyurtseven Patito__ Ah ya cok üzüldüm Allah sağlıklı bir bebişle doldursun canım kucağını🙏 benım kese vardı sadece bebek yok gelişmemiş kesede bozulmaya baslamıs düşer dedi bekliyorum bende bakalım
Melikeyurtseven Tastan beta değerin başından beri iki kat artmasın iki tanesi iki kat artmıştı başladı dış gebelikten şüphelendiler ondan sonra kese göründü ama şu anda da kese gelişmiyor
Melikeyurtseven Halisee23 sağlıksız gebelik diye yorulmadıysa progestanı kullanma kanama olsun bana öyle dedi çünkü bıraktım
Patito__ Melikeyurtseven evet cnm duser o daha kolay olur Allahin izniyle Rabbim kolayliklar versin kanama olur olmaz dr a gidin mtlaka. Rabbim kisa zamanda saglikla evlat nasip etsin hepimize aminnn
Melikeyurtseven Tastan Hayır 100-174-658-973-1115 böyleydi değer doktorlar zaten basında dıs gebelık dedı kese görüldü oda gelısmıyor zatende ağrım var geldi gelicek kanama
Patito__ Eda42_ evet cnm bgun yine kurtaj oldum maalesef :( kalbi durmus bir hafta once 9 hf da kalmis
zynpknt Çok geçmiş olsun buscopan ilaç içmiştim ben o rahimi açıyormuş baya fayda etmişti düşük için 🙏🏼 eminseniz için ama kesin düşücekse fayda sağlıyor baya