1prens1prenses_ Oğlumda böyle bişey olmadı ama bu kızda genital koltuk altı göğüs ve boyun kararması oldu lütfen geçer diyin
Minikmucizemmm26 1prens1prenses_ boynum koltuk altım göbeğim karardı geçer büyük ihtimalle ablamda da olmuştu geçti 🙂
Minnaksever 1prens1prenses_ benim de ilkinde boynumda yoktu ama bunda oldu.geçer geçer doğumdan sonra geçiyor merak etmeyin ama ben sacimla kapatıyorum insanlar kir zannedecek diye 😁
Ayshababy 1prens1prenses_ benimde kızım oluyor boynumda kararma var ilk kirlenme sandim ovala ovala çikmadi sonra anladim karnımdada ayni lekelerden oldu
Alpmom__ 1prens1prenses_ benimde boynumun tam ortası karardı 😂😂 geçmiyor da insanlar yanlış anlayacak diye korkuyorum valla direkt ortası doğurdum hâlâ duruyor
anonimuye Minnaksever bende siliyorum siliyorum gecmiyor diyordum boyun kararmasınıda ilk kez duydum suanda artık ovmaktan kızarttm daha bu sabah😀
Minikmucizemmm26 1prens1prenses_ valla bizim bebenin cinsiyetini öğrenemedik biz hep kordon vardı bacak arasında insAllah bu sefer öğrenebilim 😂
1prens1prenses_ anonimuye valla bende bu sabah çok net fark ettim 32 haftalıken yeni yeni karardı derken bugün daha net anladım ki hamilektrn🤣
Nananan 1prens1prenses_ ayy gızz yaa benimde boynum böyle çizgi çizgi olup kararmış birde göbeğim de çok karardı oğlumda hiç böyle olmamıştı kızım beni kararttı 🤣
1prens1prenses_ Nananan kızlar karartıyor demek geçen bir arkadaşım gördü beni diyor ne kadar değişmesin tanıyamadım piskojim bozuldu 🤣🤣
Minikbebegimm06 1prens1prenses_ benimde aynı geçer dediler hamilelikten sonra hormonlar normale dönünce