Busebuucan 9 haftalık hamileyim doktorumdan memnum değilim bu civarlarda önerebileceğiniz doktor varmı?
GiZem3434 AyEr canım ben de senin tavsiyenle uğraş halama gittim dün gittim gayet memnun kaldım inşallah böyle devam eder arkadaşa da uğraş hanıma tavsiye ederim
GiZem3434 AyEr cuma günü ☺️Oda cinsiyet için çağırdı yavaş yavaş alışveriş yapmak istiyorum diğer doktorlar bi erkek demişti başka biride ilk kız dedi sonra erkek dedi kafam karıştı 🤦🏼♀️İnşAllah uğraş hanım aydınlatır bizi ☺️Senin kız erkek
GiZem3434 AyEr bide benim sezaryen olacak ikinci gebeliğim ama arada çok zaman geçti almıyordu 13 sene sonra bu oldu ☺️Çok şükür inşAllah kucağımızada alırız
AyEr GiZem3434 benım erkek canım cıkolata ye gıt bellı olur saglıcakla alalım yavrularımızı herkes ugras hanımı cok sevıyor ❤️
B-P-R Busebuucan Beylikdüzü Medilife Ahmet Akgün Bayan İstiyosanda Selda Örnek Hanimoglu İkiside Müthiş Doktorlar 🤗
mugece Medilife aşırı kalabalik oluyor.o yuzden ben Reyap Hastanesi Işık hanima gidiyorum cok memnunum.