ayalltsc kızlllaaarr vücut sıcaklığı yumurtlamadan adet gününe kadar hep yüksek kalırsa gebelik belirtisiymiş öyle duydum bende ölçüyorum ama ne gibi bi yükseklik anlıyamadım nasıl bi artış olmalı ?
KahvekolikHemsire ayalltsc rahim kendini hazırlıyor , vücut kendini hazırlıyor o yüzden normal dereceye göre bi tık yüksek de olabilir ölçülebilir. iç ateş gibi hormonların seviyesi değiştiği için de ısınma olabilir . Bu tek başına baz alınabilecek bir belirti değil. Günlük yaşamda bile 1 saat içinde ateş doğru dereceyle bile ölçülse değişken olur
momkrm19 Bunu ben de birinde okudum, tıbbi karşılığı var mı bilmiyorum ,normali mesela 36.5 ya , burada bahsedilen 37-37.5 arası olması.
ayalltsc valla bilmiyorumki bende yumurtlamadan bi gün sonra başladım ölçmeye 36,4 36,5 36,0 hep böleydi şimdi adetime 7 gün var bugün 36,8 di yükselme yok o zaman 😏
momkrm19 ayalltsc belki kişiden kişiye de değişir seninkine yükselmiş de diyebiliriz bence bir de makinaya da bağlı bendeki ateş ölçer temassız mübarek her tuttuğumda farklı gösteriyor 😂 oyüzden küçük değişiklikleri anlamak zor biraz