aleynaozalpp14 Kızlar bişeyi çok merak ediyorum 19+5 iz artık ilk gebeliğim benim yediklerim bebeye ne kadar sürede geçiyordur tadını alıyor mudur çok merak ediyorum
Satisati aleynaozalpp14 ilk üç ay sizin kan vitaminlerinizden besleniyor daha sondaki aylar yediklerinizden mesela bal yediginizde bal tadk değil de tatlı bir tat alıyor olabilirler turşu yediğinizde turşu degil de tuzlu ekşi tat alıyor olabilirlerler
Aydnkynk aleynaozalpp14 sadece baskın aromatik tatları aldıklarını şekerli şeylere bu yüzden daha fazla tepki verirlermiş ki benim oğlum hiç tepki vermezdi aksine tatlı yiyince ultrasonda arkasını dönerdi 2.5 yaşında hala şekerli şeyleri hiç sevmez
Ayshababy aleynaozalpp14 haraket hissetme var mi 16-17 az az hisediyordum 18de hiç hisetmedim şuan arada hisediyor gibiyimde değil gibide anlamadim
aleynaozalpp14 Ayshababy hissediyorum net şekilde 2-3 kere ittirdi böyle karnımı ama hep olmuyor tabiki
Larraa 13-15. haftalar arasında artık yediklerinizden beslenmeye ve tat almaya başlar aslında. Ama 24. Hafta ve sonrasında artık tat alma duyusu baya geliştiği için daha iyi alır tatları 🌸