Zynp070123 Merhaba kızlar 4+6 haftalık hamileyim aynı zamanda olanlar varsa tanışalım birlikte geçirelim bu süreci
Gizem1504 Zynp070123 selaam 4+6yım 2 kere kan verdimm keseyi daha görmedim ama gitmwkte istiyorumm ☺️☺️
aysecancan Zynp070123 benim de uygulamaya göre 5+1 daha kan testine yarın baktırcam sanırım 2 hafta sonra giderim doktora.2yaşına yeni gircek bir kızım var..kızımda erken gidip stres olmuştum kese yoktu sonraki hafta keseyi gördü bebek yoktu sonra bebeği gördü kalp atışı bekle çok stresliydi
Reyhan07 Bende 6+4 gözüküyor çizelgeye göre ama bence 6 haftalık fln geç döllenme gibi benim o yüzden haftaya ultrason için randevu aldım bende az bişi kaşık ağrısı dışında belirti yok normal mi
Zynp070123 Reyhan07 bende hiç belirti yok ilk gebeliğim gibi geçiyor ne kusma ne bir belirti normal seninde bence
Gulserennnnnn Reyhan07 benimde 6+3 değerim 1000 çıktı doktor boş gebelik olabilir dedi değerim kaç çıkmıştı
UFyldz Happymom a göre 5+3 ama doktor 2 yada 3 haftalık dedi haftaya gel demişti cuma günü ultrason ile bakalım dedi galiba geç döllenme olayı varmış bide
Edizhr Zynp070123 insallah kalp atışını da duyarız yaa alında 14 Şubat’ta gitmek istiyorum doğum günümde ama çok da sabırsızlanıyorum 🥹🥹🥹
betulkprn Edizhr benim bugün 6 haftalık oldu ayın 31 gidicem kalp atışı için 7+3 oluyorum bence acele etmeyin bekleyin kalp atışı için
Elfhnm Merhaba ben de uygulamaya göre 4+6yım, yarın 5 oluyoruzz😇 henüz doktora gitmedim. Betaya da sadece 2 gün baktırdım 2 kat artmıştı tekrar baktırmakta kararsızım
Zynp070123 Elfhnm kaç haftalıkken yaptırdın testleri kaç çıktı bende 7 haftada gidicem doktora 7 şubata aldım randevu
Elfhnm Zynp070123 Sabredebiliyorsanız ne mutlu, ben cumaya randevu aldım 5+3 oluyorum o zaman belki kese gözükür
Elfhnm Zynp070123 reglimin ilk günü 435 çıktı iki gün sonra 1100lerdeydi daha sonra da yaptırmadım aslında bugün yaptırmam gerek 2 gün geçti çünkü son testin üzerinden
Zynp070123 Elfhnm kese görüp kalp atışı için beklemek istemiyorum ole daha çok stres oluyorum kalp atışı olacak mı olmayacak mı diye ilk gebeliğimde ole yaşadım stres olmuştum baya
Zynp070123 Elfhnm ben 3+6 yaptırdım 389 çıktı 4+1 yaptırdım 936 çıktı doktorumla konuştum daha yaptırma dedi