Kartanesi-24 Kızlar merhaba dünden hatırlarsınız post açmıştım 6 haftalık tüp Bebek ile hamileyim dün sabah kanamam olmuştu kırmızı renkte acile gitmiştim ve gittiğimde kanamam durmuştu aktif kanama yok dediler ve bir sorun görünmüyor ultrasonda dediler ama dünden bugüne siyahımsı kahverengi akıntılar devam ediyor bazen sert sert kahverengi birşeyler geliyor bazen akıntı şeklinde kahverengi leke geliyor bana düşük önleyici iğne de vermediler aktif kanaman yok diye sizce normal mi doktoruma desem iğne verir mi acaba sadece progestan fitil kullanıyorum günde 2 kez bide bu progestan kahverengi akıntı varken ağız yoluyla mı alınması gerekiyor ben hala fitil olarak kullanıyorum acildeki ağız yoluyla al vs demedi de kafam karıştı yardımcı olur musunuz bu kahverengilikte normal mi acaba kontrolüm haftaya pazartesi günü de daha çok var maalesef 🥲
beyzaakartal Kartanesi-24 hiçbir kanamayı veya lekelenmeyi hafife almayın lütfen kendi doktorunuza gidin benimde 7 haftalıkken lekelenmem başladı kanama alamı yoktu sızıntı şeklinde olduğunu söyledi doktorum ve maalesef bir sonraki gidişimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim o yüzden lütfen ihmal etmeden doktorunuzla görüşün inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Onurbanuu Gecmıs olsun oncelıkle kanamanız anıden mi başladı acaba bende tup bebekle hamıleyımde korkuyorum boyle postlar okuyunca bana hunde ıkı kere ıgne gobekten verdıler
Kartanesi-24 Onurbanuu siz ne kadarlık hamilesiniz acaba ben transferden 4 gün önce promester iğneye başladım ve günde 1 kez 20 gün kullandım sonra bıraktırdı doktorum. Kanamam dün sabah uyandım yataktan kalktım lavaboya girdiğimde gördüm peçeteye sildikçe kan geldi hiç belirtim ağrım vs de olmamıştı
Kartanesi-24 beyzaakartal amin inşallah sağolun tüp bebekte olabiliyor diyorlarda sizin tüp bebekmiydi zaten doktoruma görüştüm o acile yönlendirdi onlarda şuan yapacak birşey yok normal gözüküyor evde dikkat et istirahat et dediler ama kahverengiye döndü akıntım devam ediyor
Zmrt0104 Kartanesi-24 benimde 3 gündür önce lekelenme sonra kanama ya dönüştü ağızdan alıyordum doktor baş dönmesi ve bir oğlum olduğu için fitil olarak kullanmami söyledi sabah akşam hala aktif şuan kanama devam ediyor sizede geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatirsiniz süreci
Kartanesi-24 Zmrt0104 amin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz en kısa zamanda atlatıp sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻🌸 Siz kaç haftalık hamilesiniz acaba şuan kanamanız kırmızı renk mi kahverengi renk mi progestan fitil haricinde düşük önleyici iğne kullanıyormusunuz kusura bakmayın çok soru sordum ama
Zmrt0104 Kartanesi-24 şuan 5 haftalık kanama önce pembemsi idi şuan kırmızı adet gibi devam ediyor sadece fitil kullanıyorum sabah akşam cuma günü yine görunecegim doktora Allah razı olsun inşallah canım benim rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah
Yagmur-su Kartanesi-24 canım benim tüp bebek değil ama ben de senin gibi bir kanama yaşandıö daha sonra 10 gün dediğin gibi kahverengi lekelenmelerim devam etti ben bu süreçte 3 kere ağızdan progestan kullandım mutlaka doktoruna danış sonuç olarak fitil ve ağızdan alınabilen bir ilaç endişelenme yavaş yavaş kesilir inşallah
Kartanesi-24 Yagmur-su inşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende günde 2 kez fitil olarak kullanıyorum ama şimdi doktoruma mesaj attım birde genelde herkes iğne kullanmış bu durumda bana neden vermediler bilmiyorum
Yagmur-su Bir de yatak istirahatı ve bol su için , su rahim kasılmalarına çok iyi geliyor , ne kadar fazla hareket o kadar fazla akıntı olma ihtimali var
Mrs_Ylkc94 Kartanesi-24 kahverengi lekelenme ile banada progrestan verdi doktorum 2. Kutuyu kullanıyorum vajinal yoldan 2. Kutunun yarısında kahverengi lekelenme ve ağrılarım geçti ama bana yataktan çıkma dedi sürekli yattım ve günde 3 litre su içtim yarın kontrolüm var ne diyecek bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum dilerim seninde biran önce geçer
Kartanesi-24 Mrs_Ylkc94 teşekkür ederim amin inşallah . güzel haberler alırsın sende inşallah yarın 🤲🏻 bende sürekli yatıp bol su içiyorum inşallah benimde düzelir doktoruma mesaj attım ama bakalım benim kontrolüm haftaya pazartesi günü daha 🤲🏻
Kartanesi-24 Zmrt0104 amin inşallah canım Allah razı olsun . inşallah güzel haberler alırsın sende cuma günü bende aynı şekilde sabah akşam fitil kullanıyorum sadece ama genelde böyle lekelenmeleri olanlara iğne veriyorlarmış tedirgin oldum kendi doktoruma yazdım bakalım cevap verecekmi normalde kendi konuşmuyor hastaları ile asistanı var ama asistanına da güvenemedim tam
Yagmur-su Kartanesi-24 düzelir canım sıkma canını aynı şeyleri yaşadım bebişler biraz nazlı , bizler dinlenerek geçiricez hamileliği dikkat edicez , ben iğnenin daha zararlı olduğunu duymuştum tabi doktorlar en iyisini bilir progestanla devam😅
Zmrt0104 Kartanesi-24 bende iğne kullanmıyorum banada vermeleri lazımdı o zaman Allah razı olsun canım benim yaz bana yine merak ederim
Happymother_15 Kartanesi-24 bende tuvalete cıkmıştım çok yoğun bir kanama olmuştu ben bebek düştü diye ağlarken doktoru aradım o kadar normalki dedi hemen şimdi iğneni yap dedi,yaptım kanama kahveye döndü ve aynı sizin tarif ettiğiniz şekilde bir hafta sürdü.sonra iğne sayımı 3 e cıkarmıştı tam 12 haftaya kadar progestan iğne yapmıştım.Doktorunuzu bi arayın sorun bence benimki tutunduysa iğneler sayesinde
Kartanesi-24 Happymother_15 doktoruma pek ulaşamıyorum asistanıda iğne demedi aynı şekilde fitile devam et dedi kan sulandırıcı hap ve iğneleri bırak demişti bıraktım şuan kahverengi geliyor ve azaldı baya ama inşallah tamamen düzelir 🥲🤲🏻