1hamle ben devamlı çağırmıyorum 2 kere aldım o da hamileliğimin ilk başında ve son zamanında ikisi de aslında titiz ve temiz yaptı ama yine kendi yaptığım kadar detaylı asla olmadı. Ben başak burcuyum ve çok takıntılıyım girdiğim oda da silinmedik köşe eşya bırakmadan çıkmam ve dönüp dönüp bakarım leke vs kalmış mı diye wc temizliği ince çizgimdir tek bi su veya kireç lekesi bırakmadan temizlerim ama malesef gelen 2 abla da aslında iyi temizlik yapmalarına rağmen kendi yaptığın gibi olmuyor çünkü 1 günde herşeyi yapmaya çalışıyolar ve yoruluyor son 2 3 saat kala daha çok boşlayıp biraz üstten yapmaya başlıyolar. Ben 2 ablala da arkalarından banyoyu daha detaylı temizledim malesef duşakabin de kireç lekesi kalmıştı fayanslarda deterjan lekelesi kalmıştı ama genel olarak odaları son gelen abla çok güzeld temizledi. Balkonlar camlar kapılar avizeler yerler tozlar yatağımın çarşaflarını değiştirdi 2 büyük koltuğumu 4 mutfak sandalyemi sildi mutfak dolaplarımın dışını sildi alaturka tuvaletim var onun duvarlarını vs yıkadı bütün dolaplarımın üstünü altlarını her eşyaları çekip altını yanlarını hep sildi. Tabi önce ben yapması gerektiği şekilde anlattım o da ben zaten böyle yapıyorum takıntılıyım dedi ve gerçekten banyo hariç hakkını verdi hakkını yiyemem