rabiatd Nadiya07 kesinlikle bende onu kast ettim, bizi cahillikle suçluyıp durdular, Sorgulamadan itaat et doktor o, diyip durmuşlar. Hiç gerçekçi bakılmıyor, sezaryan da ek ücret alındığını bile bilmiyorlar. Ameliyat çünkü
senanurtn rabiatd yo biliyoruz ameliyat oldugunu da ek ücret alindigini da biliyoruz. Bizim bunlari BİLE bilmedigimizi sandiginiz icin asil cahil sizler oluyorsunuz
Aslaninannesi_ rabiatd sezaryenden ek ücret alınmıyor haberlere bile çıktı bu durum doktor aynı ücreti alıyor hastanede fazla yattığınız için alınan ücret oda yemek yatak ücreti
FNK Blueeberryy Çok şükür ikimiz de iyiyiz 🥰sarılığımız var biraz onunla uğraşıyoruz ama iyi olacak inşallah 🫠
Ulgen kbscm2461 bende ilk zamanları olmadı ama bebek büyüdükçe oluyor normal bir durum genelde yaşanıyor
sehnazz000 ikibebeliannis hamilelik ehliyeti olsa siz alamazdınız Sezaryen yapmak doktorların işine gelmez ameliyatı kendileri yapıyor vajinal doğumda koyuyor ebeyi başına açıklığın tam olunca geliyor doktor Sen kesinlikle VAJİNAL doğur ıyyy kusucam artık sizin gibilerden ya
ikibebeliannis sehnazz000 sehnazz000 çok bilmiş bacım Yazdığımı tekrar tekrar oku 😘Bebekte veya annede mi anormallik yoksa sezeryan kesinlikle önerilmemesi gereken bir doğum şekli bebeğin gelme vakti gelmeden bebeği ordan çıkarıp şoka uğratıyor bu kanıtlanmış birşey Maalesef Türkiye de sezeryan oranı çok yüksek Normal yapma imkanı olup çok ağrın var dayanamıyorsan sezeryana alalım diyen doktorlar duydu bu kulak Normal doğum acısız birşey değil sancı çekiliyor ama sancı çeken kadının yanında denilecek birşey değil o ağrıyla kim olsa sezeryan seçer İki tane normal doğumum oldu Etrafımda bi çok kişi sezeryan oldu Doğurduğum gün ayağa kalktım yanımda refakatçi olmadan hastahane de 4 gün bebeğimin tüm bakımlarıyla ilgilendim eve geldim evle yemekle çocukla yanımda kimse yokken işimi hallettim hiç doğum yapmamışım gibi Sezeryan olan arkadaşlarım doğumlarının üstünden seneler geçmesine rağmen hala dikiş yerlerim açıyor diyorlar Yani anlamakta zorluk çektiğin kısım Diyorum ki annede veya bebekte bi anormallik yoksa yarım saatlik ameliyat mı yoksa saatler süren sancı ile uğraşmak mı kolay doktorlar için
Derya034 rabiatd hangi kafayla yaşıyorsun bilmiyorum ama sen öyle yap insanlara saçma sapan örnek verme kendine sakla bence
Rabia7155 İlk çocuğumu 40+5 de normal doğumla yapmıştım doktorum 41 e kadar beklicekri 2 gün daha gelmeseydi sezeryandi o doktordan doktora değişiyor bazısı 40 bazısı 41 e kadar bekleyip sezeeyana alıyor
sehnazz000 ikibebeliannis doktor uğraşmıyor vajinal doğumda açıklığın tam olunca geliyorlar Diğer türlü en az 1 saat kalıyor 10.30da girdim 12de çıktım doktorla beraber Sezaryen doğurmayı seçmem kimseyi ilgilendirmiyor bunun için linçlemek absürt aaa vajinal doğurabiliyorken neden sezaryen oluyorsunuzz aaaaa bu nedir ya Ablacığım vajinal doğurup sıkıntı çeken yok mu sanıyorsun ? Arkadaşımın ablası doğurdu fazla yırtılmıştı sonradan da iltihap olmuş süründü kadın eee demek ki her doğum aynı olmuyor sezaryen olanların hepsinin beli ağrımıyor veya 10 gün ayağa kalkamaz olmuyorlar Annede veya bebekte sıkıntı yoksa bile vajinal doğsun diye 44 hafta beklenmez bebeğin ölme riski yükselir 100 tane doktora sor hiçbir doktor 44.haftaya kadar bekleyelim demez 40 haftalıkken kakasını yapıp ölen bebekler varken böyle böyle bir öneride bulunulmaz Doktorun işine geldiği için sezaryen yapmıyor yani Verdiğin akıla uyup evde beklese gitmese bebeği ölse hesabını verecekmisiniz ?
senanurtn ikibebeliannis bebeğin gelme vakti gelmeden bebeği ordan çıkarıp şoka uğratıyor bu kanıtlanmış birşey Ay siz cok kotusunuz ya. Saglik bakanliginin hazirladigi reklami siz mi yaptiniz acaba bu kotuluk ayni ona benziyor
keyfimin-kahyasi-misin ikibebeliannis Vajinal doğum yaptım Dikiş yerim halen sızlar Ve çok rahatsız eder .