Mervi30 Hanımlar 24.haftamdayım hala kusmalarım devam ediyor özellikle sabahları yataktan çıkar çıkmaz oluyor ve o kadar zorlanıyorum daha bir şey yemediğim için daha da boğazım acıyor ve kan akıyor boğazımdan . Benimle aynı durumu yaşayan var mı
Syd19-34 Mervi30 Bu konu da nasl oldunuz acaba bnde yaşıyorum tamamen kustuktan sonra kan geliyor kan kusuyorum gibi
Mervi30 Syd19-34 şuan 36. haftamdayım bu sabah bile kustum ve boğazım çok zorlandığı için yine kan geldi . Doktorum farklı bi bulantı hapı vermişti 25. haftamdayken o çok etkili kusman durur demişti o bile etki etmedi bende doğurmayı bekliyorum kusmalarımın bitmesi için 😃
Syd19-34 Mervi30 Anladm yani ben ilk zamnalar çok yaşadım bulantı ama kan görmemiştim daha sonra kan kusunca korktum açıkçası doktora sordum zorladiysan olur dedi ama ben maalesef psikolojik olarak acaba gene olur mu diye mide bulantm olmadan kendimi kusturuyorum ve en son bişey kalmayınca midem de kan kusuyorum böyle kan geliyor yani kendim kendim yapıyorum bilemedim size sormak istedim görünce
Mervi30 Syd19-34 sabahları aç karnına kusunca Boğaz daha çok zorlanıyor ve tahriş olup kanıyor korkulacak bir şey değil çok fazla kan olmadığı sürece