efsanee_ Fatmasirin diyetisyen eşliginde veren çok güzel veriyo. Ama diyetisyen şart tabi bı dönemde beslenme önemli gerekli vitaminleri alıp diyetini yapabilirsin.
Semencivraci Fatmasirin evet mumkunn 😊 diyetisyenede katilmiyorum tabiki bunyeden bunyeye degisir 😊😊😊
Fatmasirin efsanee_ Kendim zaten fazla kilolu olduğum için verilmez diyen çok oluyor daha da sisersin diyolar çevremdekiler 😭
Fatmasirin Semencivraci hamile kaldığımı öğrenince gittim diyetisyene yapabilecek bişey yok dedi bişey demeden ayrıldım 😏
Zeynepzeze Bende düşünmüyor değilim 😒 75 kiloydum şimdi ne olur hiç fikrim yok. Kilo veremesem de 8 10 kilodan fazla almak istemiyorum
Mucize7979 82 ile ikizlere hamile kaldım. 26. Haftadayız yine 82yim. Bebekler normal kilosunda. Tatlı krizlerim olurdu. Hamilelikte hiçbiri kalmadı. Şimdi zorla yemek yiyorum. Tatlı aburcubur hiç tüketeniyorum. Çok şükür
efsanee_ Fatmasirin çevrene kulak asma bence. Kilolusu fazla olanlar diyetisyene yönlendiriliyo gidenlerde geytte veriyo. Veremesen bile çok kilo almazsın en azından