Sevimaltnn Hamiş kızlarım elele markasının park yatağını almak istiyorum zaten bayabi onda uyuyolar oda yapıcam ayrıyeten dolabı şifonyeri ama yatağını almaya gerek varmı şimdiden siz nasıl yaptınız
EsK07 Sevimaltnn Ben de park yatak aldım sadece dolap aldım. Zaten 2 sene o yatakta yatabiliyor. Sonrasında direkt çocuk odası yapmayı düşünüyorum beşikli bebek odası yapmayı düşünmüyorum. Çevremden de hep bu konuda uyarı aldım yapanlar pişman oldu beşik çöp oldu
Miyosss Sevimaltnn ben elele bonte aldım canm bide şu küçük besikler varya ondan aldım. Odası hazır dolap vs. Yatak almadım şuan için yanımda yatacak küçük besigide salonda yanımda olduğu zamn içinde yatsın diye aldım. Odasını ayırdığımda alırız yatağını diye düşündük baza şeklide ya da montessori olandan
mlkkk Sevimaltnn yatak dediğiniz beşik mi yoksa 90-190 gibi bazalı yataklar mı ? Beşik gibiyse hiç gerek yok park yatak 4yaşına kadar rahat kullanılır
Elsa57- Sevimaltnn gereksiz bence de park yatakta 2 sene uatsa sonra normal baza alır kenarına korumalı takarsıniz ben park yatak aldım birde önceden ikea hemnes almıştım 2 yaş sonradi da hemnese korunalik takip oradan devam hem park yatakta isim bitince katlayıp kaldiririm yerde kaplamas
Sevimaltnn Elsa57- evet benimde aklımda ikeanın divanıda var korumalıkla kullanan birkaç kişi gördüm hoşuma da gitti açıkçası
mlkkk Sevimaltnn İKEA’nın divanı bende var görsel olarak ve misafir için güzel ama çocuk için sürekli kullanmaya uygun değil bence