Nesli664066 İki haftadır süren lekelenme geçmedi hala kafayı bozacak duruma geldim iğne ilaç kullanmıyorum baktım rengi koyulaşmış randevu aldım öğleden sonraya dua edin bebeğim iyi olsun kalp atışını duyuyum
SeydaNur-Mom3 Nesli664066 Gebeliği öğrendiğinizden beri belirtileriniz var mıydı? Mide bulantısı kusma koku hassasiyeti vs.
tansugl37 Nesli664066 benimde çok uzun sürmüştü kahverengi leke . 15 gün galan sürdü bi sıkıntı olmadı aynı haftalardayfım sizinle şuan 27+2 de 🫶
mehtapbayarr Nesli664066 bana da cevap verir misiniz? cuma gunu kanamam oldu hastaneye gittim kese saglam kalp atisi var dedi dün kahvemsi pıhtılar geldi ayrıca enfeksiyonum da var enfeksiyonu atiyor olabilir miyim? bugun de kanamam var camasirimda da leke olmus peceteye de geliyor amtibiyotik kullaniyorum enfeksiyonun vucuttan atilmasi olabilir mi? rengi cok koyu değil 7+1deyim lütfen bana da cevap verir misiniz?
Minigim2727 Benım de oyle 8 haftadayım sımdı dınlenmen gerek dedı doktor. Yerleşme kanaması oluyor korkmayın
Kartanesi-24 Nesli664066 gittiniz mi acaba sonuç ne oldu insallah duymuşsunuzdur bebeğinizin kalp atışını 🤲🏻 benimde lekelenmelerim varda muayenem haftaya pazartesi
Nesli664066 Kartanesi-24 malesef çok kötüyüm kesem geçen hafta 19 mm di bugün 10 mm cıktı normal de 8 haftalık olması gerekirken şuan 5+2 cıktı o kadar kötüyüm ki kan sonucuna göre yarın kürtaj diyebilir
Kartanesi-24 Nesli664066 çok üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlısı olsun kalp atışı hiç görülmemişmiydi önceden de
Mltmzngn Nesli664066 merhaba nasıl yani kesenizin mm çapında boyu mu küçülmüş? Yüreğinizi ferah tutun lekelenmeler bazı durumlarda normal olabiliyor. 9 ay boyunca lekelenmesi olup sağlıkla kucağına alanlar varmış
azra52 hemen kötüyü düşünmeyin belki geç döllenme olmuş olabilir canım benim regl tarihene göre 10+5 olması gerekirken 8+6 günlüğüm ve 6. haftadan itibaren de lekelenmem oluyor sürekli gönlünü ferah tut canım 🙏
Nesli664066 Minigim2727 gittim doktora 8 hafta diye gittim 5+2 haftalık cıktı lekelenmem hala devam iğne ve progestan fitil kullanıyorum yatıyorum sürekli
Gumral iyi günler kac Bende 6 hafta 1 gun hamilelik az az lekenme oluyo kırmızı kanama diyil kahve rengi lekenme ve penbesi sulu akıntı 4hafta 5 gununde oluyor az az lekenme normalmi acaba? Boyle durum yasayan oldumu? Bebek nasıl?
Minigim2727 Gumral yerleşme demıstı doktorum. Benım ılk çocuğumda 3 aya kadar hep böyle kanama oldu korkmayın bırsey olmaz. Kırmızı olmadığı sürece korkma dedı dr
Nesli664066 Gumral normal değil ilaç veriyorlar doktora git ihmal etme ben ilk gittğm de kese kenarın da kanama yoktu şimdi kanama alanları da oluştu
Teacherlla Gumral aynı şeyi ben de yaşıyorum iki gündür ufak ufak açık kahverengi lekelenmem var, korkup beta yaptırdım art arda 2 gün. Dün 171 bugün de 320 çıktı betam. İyi mi anlayamadım