Ro21 Arkadaşlar ilk gebeliğim, tecrübem yok. 31 haftalık gebeyim. Oturup kalktığımda pelvik bölgemde ve kasıklarımda inanılmaz ağrı oluyor. Yürürken adım atmak bile ağrılı. Bunun sebebi nedir? Başına gelen var mı??
Baby_B Ro21 31+2 deyim bende Magnezyum iciyorum 21 den beri, Bebisede faydaliymis zaten,icmiyorsaniz doktorunuzdan isteyin bence Bacak agrisi ve vajina agrisi olabiliyor
Bino1 Ro21 bu kadar olur ben de 31+4 deyim gece pelvis ağrısından yatamadım daha önce böyle olmamıştı bacak aralımdaki yerler ağrıyor :(
Baby_B Ro21 hareketli misiniz Yuruyus yapiyorsaniz iyi geliyor Hareketsiz kalirsaniz agrilar fazla olabilir
Ro21 Baby_B baya hareketliyimdir. Her işi yapıyorum. Ve çok fazla ayakta kalıyorum özellikle mutfakta. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi
Baby_B Ro21 zannetmiyorum,bende cok hareket ediyorum ama öyle bir agri olmuyor.Tabi herkeste farkli olabilir☺️
Secil_d Bende de oluyor 30 dan sonra başladı kasik agrisi pelvik bölgesi ama dikkat ettim uzun sure oturmuş olarak kaldiysam yürümekte zorlanıyorum ama hareketli gunse o kadar olmadj oturduğumda oluyor benim şuan 32+6 dayim