burcu1245 sorması ayıp canım ama ilacı hangi rahatsızlıktan dolayı kullanıyorsun ben iki buçuk yıl öncesi kevernom ameliyatı oldum yani et parçası gibi bir şey bu kavernom ve şu an keppra 500′lük ilaç içiyorum nöbet geçirmemek için ama ben ameliyatıma nöbet geçirmeden oldum benim ilk doğumumda zorlanmadan dolayı beynimdeki kavernom küçük küçük kanama yapmaya başlamıştı kontrol altındaydım sürekli ve oğlum beni emmeyi bırakınca tekrardan kontrole gittim o süre zarfında kavernomun büyüdüğünü her ihtimale karşı kanama yapmadan ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktorum eğer ameliyat olmasaydım belki nöbet geçirebilirdim çok şükür nöbet geçirmeden ameliyatımı oldum şu an kontrollere gidiyorum herhangi bir sıkıntı yok parçayı tamamen aldılar ama geçen sene ben bir hamilelik geçirdim o zaman doktora sorduğumda içmezsen bana içersem de bebeğe zarar vereceğini söyledi zaten dış gebelik geçirmişim kürtaj oldum ve kadın doğum doktoru kepra ilacının etkisi olduğunu söylemişti bana biz de ilacı bitirene kadar ikinci çocuğu düşünmüyorduk içime bir şüphe oldu test yaptırdım kan testi 0.10 çıktı şüphem olduğundan beri sıkıntı olur diye keppra ilacımı 10 gündür içmiyorum o yüzden soru sormak istedim biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin