Hshshzgsghzhshs Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor ne kadar kaldı doğuma kaç haftalık oldunuz konuşalım biraz 🥹🌸
Ecem46 Hshshzgsghzhshs 28 oldum bende 68 gün sayıyorum tabi kendimce daha doktorun haberi yok 🤭sürekli uzanarak geçiyor(geçemiyor) zaman
myangelson Hshshzgsghzhshs 31+5 olduk bugün kardiyolojiye göründüm tansiyon ilacı başlandı umarım düzene girer tansiyonlarim çok zorlanıyorum çünkü. Onun dışında hastaneye gittiğim gün çatı ağrısından yuruyemiyorum şuan hareket ederken canım çıkıyor resmen 🥲 doğum sezaryen olacak 43 gün falan vardır tahminen 😅
Minikmucizemmm26 Hshshzgsghzhshs 25+6 olduk bugün uygulamaya göre son 99 gün kaldı benim de Zaman zaman bel ve bacak ağrısı yaşıyorum bir de dün ilk defa bacağıma kramp girdi sanırım artık başladı kramplar 🙈
Ulgen 27+1 oldum normalde hiç ağrım yoktu bu hafta başladı belim falan ağrıyor inşallah normaldir senin nasıl geçiyor canım
Hshshzgsghzhshs Ulgen bende 29+4 oldum elhamdülillahh güzel geçiyor benimde belim ağrıyor bugün normaldir ya bebiş büyüyo baskı yapıyor neden serklaj oldunuz nasıl gelişti hikayen canım ne oldu da oldunuz
Hshshzgsghzhshs Ecem46 bende 29+4 oldummm niye serklaj olmustunuz nasıl gelişti acil mi önlem amaçlı mi süreci nasıl geçiriyorsunuz 🫣😂❣️
Ulgen Hshshzgsghzhshs ben 24 de kontrol amaçlı gittiğim gün acil oldum canım şok oldum ne ağrı ne belirti hiçbir şeyim yoktu
Ecem46 Hshshzgsghzhshs acil olmuştum 20+4 haftada şuan çok şükür uzanıyorum hep ayağa kalkınca nasıl desem afedersiniz dikiş yeri değilde sonda takılan yere vuruyor mu başka birşey mi oluyor anlamıyorum dehşet canım yanıyor 😞
Hshshzgsghzhshs Ulgen benimde aynı öyle 22 haftalıkken hafif kasik ağrısı diye gittim 3 cm açıklık farketti doktor acil serklaja gönderildim bide su kesesi sarkmış içine de ayağını koymuştu geliyordu yani kizçem zor durdurduk🥺
Ecem46 zynpknt evet takıldı ameliyattan çok canımı o yaktı çıkardıktan sonra 3-4 gün acısını çektim bazıları hissetmedim diyor benim canım neden bu kadar yandı bilmiyorum. Ameliyattan sonra 6 saat boyunca kaldırmadılar beni yataktan