Sadecebirisi Merhaba kızlar.Benim gebeliğin başından beri geçmek bilmeyen beyaz akıntım var ve kaç zamandır beyaz akıntıyla birlikte su gibi akıntımda oluyor böyle peçeteyi ıslatacak şekilde.Böyle bişey yaşayan var mı doktora gitmeli miyim acil
Rmysaksy Sadecebirisi kaçıncı haftadasınız bende 18 haftalığım aynı durumu dün yaşadım ilk defa endişelenmeli miyim bilemedim
Acelyaveikizler Sadecebirisi benim de gün içerisinde çamaşırımı ıslatacak şekilde bürkaç kere oldu doktora gittim çünkü su azar azar da gelebilirmiş, bir test yaptı gelen şey su mu diye değilmiş, fitil verdi. Testi medikalden alıp geldik kulak çubuğu gibi bir şey
_biranneadayi Burda bekleyen herkes için söylüyorum. Eczane varsa yakında turnusol kağıdı alın ve akıntının su olup olmadığını turnusolla anlarsınız. Hem evinizde bulunsun acil durumda bakarsınız hem doktora gidemediğiniz zaman içiniz rahat eder
esca344 Sadecebirisi beyaz akıntıyla gelen su 2 ay boyunca devam etti beyazlık ve ıslaklık birlikte oluyor doktor bana hormonal dedi 30.hafta başladı
Newmomdml Sadecebirisi akinti cok normal izellikle gebelikte ve son aylarda artmasi. Akintinin rengi beyaz ve kokussuzsa tamamen kadinsal bi durum korkmaniza gerek yok. Su sizdigindan supheleniyorsaniz eczanelerde turnusol pedler var eger amniyon sivisiysa pedde renk degisimi oluyor oyle anlayabilirsiniz
Sadecebirisi Newmomdml beyaz olur genelde ve kaşıntımda var krem kullanıyorum ama akıntı hala devam ediyor
Newmomdml Sadecebirisi kasinti varsa genelde mantardan kaynaklaniyor. Kd ne soyle mutlaka ilerlemeden ilac baslar