Meltemanneolsun Merhaba arkadaşlar 12. Haftaya girdim ve mide bulantim birden kayboldu. Çok bulantım olurdu 2 gündür hiç yok. Bebeğime Allah korusun bir şey olmuş olabilir mi yoksa bu bulantı birden mi kesiliyor yavaş yavaş bitmesi gerekmiyor mu bı tuhaf hissettim
Minnakpopus Meltemanneolsun aynı haftadayız seninle. Bende aynu durumdayım koku hassasiyetimde azaldı çok şükür ama iyi düşünelim kötü birşey yok. Çok normal bi belirti bitecek biri başlayacak olağan şeyler bunlar 😍
babyandmom__ Meltemanneolsun 12. Haftama girdiğimde çat diye kesilmişti benim de mide bulantım. Sabah kalktığımda aç olarak uyanmıştım bu da beni çok mutlu etmişti. 32+5 deyim şuan korkma güzel günler seni bekliyor 💜
Arasmom_ Meltemanneolsun bende 14 haftalığım sabahları kusmaya devam kız bebişim olacak allah izin verirse, gün içinde de bulanmaya devam ediyor sağlığı iyi ama ben iyi değilim bi şey yiyip içemiyorum keşke benimde kesilse
Buseipek35 Meltemanneolsun ilk gebeliğimde 12 haftaya kadar safra kustum ve bir anda bıçak gibi kesildi hiç merak etme canım olabilir belki de sen rahat gebelik geçireceksin allahın izniyle
Meltemanneolsun Minnakpopus inşallah öyledir canım ama o kadar alışmışım ki bu duruma 2 gündür ogurmeyince bı tuhaf oldum bı de başka bir şehire geldim şu an kardeşime acaba o mu etkiledi diyorum. Ama şimdi de bel ağrım başladı felaket bir biçimde 🥰🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️🙏
Minnakpopus Meltemanneolsun heh aynen işte belimden bir ağrı vuruyu kilitliyo resmen benimde 🫣 içimizi ferah tutalım Allahın izniyle içimizde çok iyiler 😍 ben ayın sonunda bi gidecem bakalım cinsiyeti öğrenirim belki diye 😂
Meltemanneolsun Minnakpopus ben de bu hafta içi büyük ihtimal ogrenicem fetal DNA yaptırdım onun sonucunu bekliyorum çok heyecanlıyım 🥰🥰💃
Meltemanneolsun babyandmom__ ay inşallah söylediğin gibidir canım çok ilginç ama Cat diye kesilmesi 🥰🙏 senin az kalmis vallahi kolaylıkla gelsin bebisin sağlıcakla🙏🏼🙏🏼
Meltemanneolsun Arasmom_ kesildi sandım da demin sevinirken kusmaya başladım çok sevinme dedi resmen. Zaten benim bebişim istiyor ben sadece evde yatayım değişik bir şey yapayım desem hemen bulantılar kusmalar bel ağrıları
Meltemanneolsun Buseipek35 ay yok ya yanlış alarmmis seviniyodum hiç bulanmiyo midem diye birden kusmaya başladım yani geçmemiş henüz 😔