Mucizeem__ Cimcime30 Ahh canım sabretmeten başka bi çözüm yolu bulamıyorum Benimde bat 29 ama bugün reglim başladı 🥲🧕🏻
babyiscomings Cimcime30 of allahım ya gerçekten anlamıyorum insanlar 10 gün kala 8 gün kala öğreniyor 5 gün kalmış daha ne ya
Senaaaskr Cimcime30 yumurtlama günü üstünden en az 10-12 gün geçince silik çıkıyor bu erken gebelik testinde. Adete kaç gün kaldı sizin
Buseipek35 Cimcime30 ovülasyon tesli denediniz mi ben 2 gebeliğimde de o şekilde hamile kaldım yumurtlama 14/15. Gün diyorlar ya mesela benim 10. Günmüş test sayesinde öğrendim ve o günleri değerlendirdik denediğimiz ay hamile kaldım
Mucizeem__ Cimcime30 belki daha erkendir yumurtlama olmuşsa daha 10 gün falan olmuştur oda bu testlerde kolay kolay çıkmaz bence umutsuzluğa kapılma inşallah vardır
Mucizeem__ Cimcime30 valla kaset testelerde burda kaç tane post gördüm sadece prdctor değil farklı farklı olanlar ama kanda farklı çıkan şekilde inşallah sizinde kanda çıkar
Alvn3946 Cimcime30 malesef bişey göremedim benimde bat 25 26 dün sabah yaptım negatif çarşamba tekrar yapıcam ozamanda çıkmazsa bu ay elenicem
busrax_ Cimcime30 bunda sanki çizgi görünüyor gibi. ayy inşallah vardır. normalde bakınca görünüyor mu efektten değildir inşallah