AlyaAlya16 Doguma cok az kaldı ve ben çok korkuyorum 2.dogumum olacak ve cıkamıcam gibi geliyor evladımın yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum 😭
Gokturkmom_ AlyaAlya16 Hiiç endişelenmeyin tek odaklanacağınız şey bebişe sağlıkla kavuşmak olsun.Kötü düşünmeyin 🤍
Balkan77 AlyaAlya16 ben doğuma gidiyorum aynı şeyi yaşıyorum 😭😭😭 ilk doğumum ne kendim uyudum nede evdekileri uyuttum ya bişi olursa bana çocuğuma ne olacak diye
sweetmom_ AlyaAlya16 bende aynı durumdayım ilk doğumum olacak. Allah korusun bebişimi hic koklayamayacagim diye çok korkuyorum sürekli ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah. Lütfen dualarınızda bana da yer verin🙏🏻
Edizhr AlyaAlya16 ayy benimde öyle oldu sezeryan oldum aklım diğer kızımdaydi hatta kendime gelirken de kızımın ismini sayiklayarak ağlayarak çıkmışım kendime geldim hıçkıra hıçkıra ağlıyordum hatta hemşireler isim sayiklayarak ağlıyo kimse falan dediler 🥺🥺o herkeste oluyor canım normal bir durum
MNGsy Düşünme hiç bunları pozitif ol daha önce yaptın birdaha yapacaksın bu düşünceler zaman zaman olur aninin tadını çıkarmaya çalış hayırla kucağına alıp evdeki yavrunun yanına gotmek nasip olsun sakin ol bu bir süreç ve gececek
Gokturkmom_ Balkan77 Ağlayarak girdim gülerek çıktım sizinde güzel bi doğum hikayeniz olucak inşallah içinizi ferah tutun ☺️