Busravaral Merhaba arkadaşlar 37+1 bugün doktor kontrolüne gittim çatı muayenesi yaptı 2 cm açılman var kafasını kanala dayamış sancın artınca gel dedi 2 3 saat sonrada lekelenme oldu 8 saat geçti üstünden arada bi sancı vuruyo ama dayanamicak gibi değil sizce tahmini ne zamana doğum olur?😔
Aysktr Busravaral yaa cok heyecanlı ☺️ son haftalarda Doğum enerjisi diye birsey oluyormus kendini gezmeye falan vur hareket et sürekli hurmaya dadan boş geçme hiç beklemeden doğurursun inşallah 😊
Busravaral @Zeynephira#353944 Zeynephira bende doktor söyleyene kadar bukadar ciddi bişey olduğunu düşünmemiştim🤔
Morenna Kuzenim 40ı doldurduğu gün onun da 2cmdi. Doktor bu gece olmazsa sabah alıcaz suni sancıyla demişti. Geldi ve akşam lekesi olmuştu, deli gibi temizlik yaptı ev pis kalmasın doğuma gidersem diye. O gece doğum yaptı sancıları sıklaştı ve bayağı açılması olmuştu. Hastanede Hiç beklemeden doğurdu 🙇🏻♀️
Busravaral Aysktr Dün doktordan sonra eksikleri tamamlıyodum alışveriş mağazasının wcsinde leke geldi zaten😂😂 sancın varmı veya leke falan geldimii
Aysktr Busravaral ay problem yok zaten Bende böyle yaklaşınca cok heyecanlanıyorum kim bilir o anlar nasıl olurum 😄