sevgi_bidak İyi geceler 3. Sezeryan olacak 34+1 öğlende doktora gideceğim gün verirler mi acaba bilginiz var mı
2prens1prenses__ sevgi_bidak ben devlete gidiyorum 35+5 te gittim gün vermedi şuan 36+3 ayın 28 ine randevu aldım ozaman gün verilecek 3. Gebeligim sorun olmadığı sürece 39 gibi doğuma alırım dedi ne kadar çok kalsa o kadar iyi
ikibaloglanannesi sevgi_bidak Ben devlet takipliyim 2.sezeryan olacak. Doktorum en son 22 haftalık iken Nisan ikinci haftası olur 38+3.hafta da dedi.(Oğlum 37 de doğmuştu suyum geldiği için) Bu hafta 27.haftaya gireceğim pazartesi randavum kendisine bakalım ne der.
sevgi_bidak 2prens1prenses__ yaa öylemi benim ikinci sezeryan 38+5 vermişti günü bunun için 34 hafta da verilir dedi kendim gittiğimde söylesem gün için geldim diye acaba verirler mi belirsizlik yoruyor eksikler var 😖
2prens1prenses__ sevgi_bidak vallahi ben doktoruma söyledim günü belirleyelim diye yok 2 hafta sonra gel dedi işte 37+3 olunca kontrolüm ozaman kesin bir tarih verecek ama genelde 38veya 39 da alıyorlar
sevgi_bidak 2prens1prenses__ ben gittim suyun azalmış dedi acile gönderdi nst bağladı şekerim düşmüş serum taktı sabah gidip kan vericem cuma da anesteziye çıkıcam
sevgi_bidak ikibaloglanannesi ben gittim suyun azalmış dedi acile git nst dedi şekerim düşmüş serum taktı suyun 12 13 arası cuma gününe kadar takip et cuma günü gel dedi gün almak için sabah da kan vericem 😢
2prens1prenses__ sevgi_bidak burda okumuştum şu azalmasına havuç suyu iyi geliyormuş iç sende canım moralini yüksek tut allahin izniyle sağlıkla kavuşursun yavruna canını hiç sıkma inşallah sorunsuz atlatırsın🤲