richgirl10 Her 10 günde bir yazdıkça rahatlıyorum resmen🤗 Sanki zaman hiç geçmedi de şimdi acısını çıkarıyor, su gibi akıyor resmen 🧿🫶🏼
Poyrazefeoz richgirl10 son 15 ten yazıyorum geçmez dediğim zaman hangi ara geçti hiç anlamadım tadını çıkarın 😅
richgirl10 seyma0661 daha iyi değil mi hızlı akması🙂 millet bana doğurma karnında kalsın diyor sürekli 😀
seyma0661 richgirl10 ayy öyle diyenlerden illallah geldi. En iyi çocuk karnındaki çocuktur falan 😂 ablacım yapmayın o zaman bana mı sordunuz Allah Allah ben çocuğumu yanımda istiyor siz karnınıza geri sokabilirsiniz 😂😂😂
richgirl10 seyma0661 kız vallahi ağzın bal yesin. Şu hamilelikte aydınlandığım kadar başka hiç bir yerde aydınlanmadım. Ne kadar mal varsa sanki benim etrafımda toplanmış gibi 🤣
richgirl10 Poyrazefeoz ayy çok güzel çok az kalmış:) tadı tuzu kalmadı. 36. Haftaya geliyim hurma yemeye başlayacağım😃
babyandmom__ richgirl10 Son 51 bilsem ki küveze girmez, sapsağlıklı olur bebeğim hemen kucağıma almak için sezaryen olurum. Hiç görmediğim kızımı özledim. Kokusu sanki burnuma geliyor🥹 Ona annelik yapmak için sabırsızlanıyorummm💐
seyma0661 babyandmom__ hahahaha bende öyleyim şuan sağlıklı olacak doğurtalım mı deseler bir dk düşünmem 😂😂😂
babyandmom__ seyma0661 Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı, düzgünce büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻