Minik6075 TwinsAndBeren benimde tam tersi diyebilirim 31.haftamdayım. Geceleri tuvalete gitmek için kalktığımda yada bir süre oturduğum yerden kalktığımda yürümek eziyet. İnanılmaz bacak arası kemiklerim acıyo. Sanırım büyüdükçe ağırlıktan dolayı oluyo. Hafta sonu doktora gidicem bakalım ne diyecek. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaAllah 🌸
TwinsAndBeren Minik6075 aslında benim de öyle. Sürekli ayaktaysam sorun yok da oturduktan sonra yeni kalktığımda sıkıntı oluyor. Aynı durumları yaşıyoruz ve aynı haftadayız, inşallah sağlıkla zamanında gelsinler ♥️🫶🤲
Elifttk TwinsAndBeren Hersey olacağına varır dua edın dıkkat edın rabbım hakkınızda hayırlısını nasip etsin ınsallah
Acelyaveikizler TwinsAndBeren beeennn. Ayağa kalktığım ilk an sanki kemiklerim birbirinden ayrılcak gibi oluyo bikaç adım sonra biraz normalleşiyo. 33+5 artık bebişler çok baskı yapıyor
TwinsAndBeren Acelyaveikizler ayy evet aynı durumdayız gece sağa sola dönerken de fena bir şekilde kasıklarımda ağrı oluyor 🥴
Acelyaveikizler TwinsAndBeren evet evet benim de öyle aşırı yavaş bi şekilde dönmeye çalışıyorum ona rağmen kasıklarımda ağrı oluyo
Momyyyy35 Yirmi beş falandı aanirim artık basliyor yürürken bir duraksyacaksiniz ay ne oluyor falan batmaya başlıyor doktorada gdin tabi içiniz rajat etmedignde ama insan yuruyemiyor bile bbek büyüyor ondan,😍
TwinsAndBeren Momyyyy35 evet normalde hiç dayanıksız bir insan değilimdir ama sürekli bir ay uy oluyorum hareket ederken ağrı oldukça 😀
TwinsAndBeren Momyyyy35 ayyy sağlıkla alalım kucağımıza inşallah yanlış bişey de demek istemiyorum erken falan gelirler Allah korusun 😀