Gg5348 Sizede fikir olur belki pinterestte gördüm çok beğendim ama bulamıyorum nereden bulabilirim denk gelen var mıdır
Liddle_mom Gg5348 kiz bende bundan istiyom hemen sunada arastiriyim bakam sende bakta bulursan bana yaz
Ftmnnr Gg5348 kuyumculara sorun atölyeleri oluyor yaptırırlar belki sonuçta bu modeli de birisi yapmış değilmi 😂
Gg5348 kahvesever__ burada ki kuyumcularda böyle bir model bulamadı eşim her takıcıda vs olacak bir şey değil gibi
Ftmnnr Gg5348 ya bı tane kadın vardı Instagram da takip ediyorum öyle heryerde bulunmucak bulunmiycak bı modeli bir yerde yaptırmıştı eğer orayı bulursam size yazayım altın atölyesi böyle gösterilen herşeyi yapiyolar
Ftmnnr Gg5348 bir tane kadın vardı ortada olmayan hiç bir tane yüzüğü yaptırdı ama o Ankara’da oturuyormuş ama biraz araştırırsanız kendi şehrinizde de bulabilirsiniz bence yani yapanlar vardır illaki niye yapmasınlar Ben olsam yapardım 😂
DryStr @Gg5348 merhaba instagramda bi sayfa var buna benzer anı kolyesi vs yapılıyor bu modeli yada istek model yapıyorlar mı bilmiyorum ama bi sorun isterseniz sayfanın adı : mavidenizaccessories 🌸
Liddle_mom Gg5348 askim yuzuk sadece amazonda var internette resmi tarattim 8 dolar ama kolye alibabada var