mlkkk Mel54 ben sezeryan doğum sonrası eve gelince annem şalla sardı baktım beni çok rahatlatıyor hemen korse alıp taktım
Nananan pnar-06 mlkkk Hamide_00 Gokturkmom_ Busra333 Kızlar nasıl bir korse aldınız memnun kaldınız mı foto paylaşır mısınız
Mel54 Hamide_00 çok teşekkür ediyorum bende acaba sezeryan olursan kaçıncı gün takarım ama bir an önce toparlansın da istiyorum dikiş yerlerimi zedelenmekten de korkuyorum
denizin__annesii Hamide_00 dikişler yatay ya toplanıyor mu üst üste filan geçen sezeryanla doğum yapkis bı arkadaşm 6 hafta bitikten sonra başla dedi banada neden dedim dikişler zorlanir sakın takma dedi
Mel54 Gokturkmom_ çok teşekkürler bende merak ediyorum zedelenir mi acır mı hemen toplanır mı diye bazı doktorlar hemen takma rahim yapışır diyorlarmış bazısı hemen tak daha çabuk toparlanırsın galiba yaşayarak göreceğiz
Mel54 Busra333 çok teşekkür ederim peki korsenden önce neyle basladınız acaba daha sıkmayan bir şeylerle mi ?
Nesozg Mel54 ben sezaryen sonrası ertesi gün taktım doktor, hemşireler takma falan dicek sakın dinleme tak hemen dedi, iyi ki taktım ağrım yüzde 70 azaldı anında sıkı tuttuğu için ve karnım dümdüz oldu
Mel54 Nesozg çok teşekkür ederim çok sevindim hemen takılmasına ama acıyı daha hafifletiyor mu sezeryan da birde nasıl bir korse kullandınız yamuna tarzı mı hemen taktığınız için soruyorum dikiş yerlerim acır mı diye 😅
mlkkk Mel54 açıkçası beni çok rahatlattı benim aldığım korse lastikli owli gibi gibi olanlar. Kancalı yada giyilebilir değil. Lastikli cırtlı olanın beli ayarlanabilir olduğu için kendimi rahat hissettiğim yere kadar sıktım ve dikişlerimi acıtmak hatta karnımı sıktığı için gaz dolmadı o yüzden dikişlerim hiç sızlamadı bile çok rahattı
Nesozg Mel54 trendyola sezaryen korsesi yazınca çıkıyor cırt cırtlı olan, resim yükleyemedim fiyatı 149 şuan. Dikişin üstünde kalıyor ona değmiyor. Şahsen ben çok memnun kaldım
Busraltn Kızlar sezerya doğum yapıp aldığınız veya kullandığınız memnun kaldığınız rahat ettiğiniz korsenin fotoğrafını atma şansınız varmı
Hamide_00 denizin__annesii asla toplanmadı eğer aşırı kilonuz yoksa sıkıntı olmaz iyiki hemen takmışım diyorum valla ne göbeğim sarktı hem de ağrılarımı hafifletti rahat hareket etmemi sağladı