Mimik_kralecesi Black- ayyy heyecanlı anne hayırlı olsun sağlıkla kucağına al ve bana da dua eder misin en kısa zamanda bende kavuşayım bebeğime hamileyim postu açayım ❤️
Gizemfrt Black- evett gerçekten hamilesinn aramıza hoşgeldinn hayırlı olsun hevesini kimsenin kırmasınada izin vermee 😘😘🌸
Cimcime30 Liddle_mom ya ama böyle dalga gecer gbı yazıyolar bız burada uğraşıyoruz çabalıyoruz sanki gözümüze sokar gbı bırde acil dıye post açmış Bnde bısey oldu sandım cıdden anlamıyorum ınsanları
kedimiyavdedi Black- haklı ama bu forma kadar girebiliyorsanız onun pozitif olduğunu biliyor olmanız gerekiyor. Acil yazmanızı da ayrıca anlamadım
Cimcime30 Black- heyecanını yaşa yaşama demıyorum asla acillll yazmışsın ne acılıyetı var anlamadım ? İkincisi gerçekten hamılemıyım dıye soruyorsun ne alaka yanı
Cimcime30 Liddle_mom tmm da canım gozumuze sokar gbı acilll yazmış bıde hanılemıyım gecçrcekten yazmış yok şakacıktan
Liddle_mom Cimcime30 bende ilk zaman inanamadim insan bazen mutlulugunu paylascak birilerini ariyo ilk postu falansa belki bilememistir ne yazcagini bosver yazik yeni hamile kirmayalim birbirimizi canciklarim
Cimcime30 Aynı şey başıma gelse daha güzel şeyler yazarım kızlar bu sefer oldu Rabbım hepınıze bunu yaşatsın derım kalkıpta hamılemıyım demem