Meridaily Innerglow pik canım yarın da değerlendir, çatlama olursa sperm sorunu yoksa onu da değerlendir. Genelde ovülasyon zamanı 3 gün üst üste ilişki deniyor ya
Innerglow 19 Ocak ta saat 5 te pik gördüm ama 19 Ocak gece 1 buçukta ilişki oldu bugün de değerlendiricem yarın da değil mi bu ikinci ovülasyon testim
Meridaily Innerglow pik bence ikisi de koyu. Benim de akıntım olurdu normalde pik olduğu gün olmadı, çatlama günü akıntım oldu.
Innerglow Meridaily dün değerlendirdim bugünü de değerlendirdim inş yarını da değerlendiririm bu ay olur inş teşekkür ederim bilgi için 😍🤣
Meridaily Innerglow ben ovülasyondan bir gün önce değerlendirmiştim. Ee ertesi gün pik oldu, ertesi gün hala pik, 3.gün çatladı üst üste kaç gün değerlendirdim bu ay 🥴🤣 inşallah çok bekletmez, gelirler bebişler😍🤲🏻🥹
Sonyaazz Meridaily ben ilk defa ovulasyon testi başladım ama ne zaman ve ne sıklıkla yapmam gerek bilmiyorum 😂
Meridaily Sonyaazz kuzum benim doktorum adet bitince gün aşırı devam et illaki yakalarsın yumurtlamayı dedi. Zaten ya 2 günde bir ya da gün aşırı deniliyor. Ama ben adet bitti 6 gün sonra gün aşırı ilerledim. Sonra yumurtlamayı görünce çatlama dahil üst üste ilişki oldu. Sonrasında yine gün aşırı devam ettim. Ama diyorum 2 günde bir mi devam edilse artık🤣ovülasyonu da bıraktım zaten adete 7 gün kaldı, 2.kez yumurtlama olur da kaçırırsam diye endişeliyim bu kez🤣
Meridaily Sonyaazz ben de ilk kez yaptım ovülasyon bu ay acemiliğime gelmemiştir inşallah arkadaşlardan bilgi ala ala ilerledim hep🤣
Sonyaazz Meridaily ben aslında adetim bitti 3. Günü normal değerlendirdm pik görene kadar gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum ilk gebeliğim de tesadüfen de bu şekilde ilerlemiştim ilk ayda oldu ama şimdi meraktan birde 4 yıl sonra hemen tutarmi bilmiyorum o yüzden ovulasyon deneyim dedim 🤭
Meridaily Sonyaazz yaa hadi inşallah hemen olur😍 ben de hep yoğun akıntıya göre ilerliyordum ama düzenli gitmiyordum, bu ay ovülasyonla sistemli ilerledim bakalım ne olacak🤔 gün aşırı demek ki etkili gerçekten kuzum. İnşallah güzel haberler almak nasip olsun😍🤲🏻
Meridaily Sonyaazz yaa inşallah kuzum benim 🥹arka arkaya gelsin güzel haberler, senden de bekliyorum🥹🤲🏻 ve isteyen herkese sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah 😍❤️🤲🏻