oseckm1 Kızlar kese kaçıncı haftada görünür 5 hafta oldum yarın kontrole gideceğim 4 haftalıkken görünmedi. Birde iki gün ara ile beta artışını daha fazla beklerdim dedi aranızda böyle olan varmı ilk beta 497 ikinci beta 850
Sdanur1 oseckm1 5+2 iken gittim görünmedi 8.haftada gorundu ve kalp atisinidw duyduk insallah sizde gorirusnuz sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Nazlicgo Sdanur1 bende bugün 5+2 yim ama görünmedi tekrar beta istedi ona göre alttan bakıcam dedi bekliyorum şuan nolur dua edin
Sdanur1 Nazlicgo aslında şöyle kendi hesaplamama göre 6+2 ydim ultrasonda 5+2cikti görünmedi alttan muayene istedi doktorum kabul etmedim 3 hafta sonra gittiğimde 8 haftaliktik o zaman gördük ve kalp atisi duyduk dualarım sizinle rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı haberler verin bizede
Gencanne06 Bende bugün 5+3 doktora gittim alttan baksak görünür ama gerek yok dedi 10 gün sonraya çağırdı bence bekle
poyrazmom_ oseckm1 bu kişiden kişiye değişir ben 4+4 de karından gördüm keseyi 5+5 de kalp atışı duyuldu
Nazlicgo Sdanur1 Betam 2000 çıktı benim riskli gebelik olduğu için mutlaka bakalım vajinadan dedi gördük çok şükür şuan 2 hafta sonraya kalp atışı duyacağız inşallah Allah’ın izniyle