Zeynep1401 Sleepy bebek bezi kullanıp memnun kalan varmi? İlk doğduğunda natural olan mi daha iyi olur bio natural olan mi siz hanginden memnun kaldınız?
Guzelanne56 Zeynep1401 tabsıye etmıyorum sızdırıyor bır paket kullandım hemen degıstırıdm bitince bebegım pişik oldu ayrıca molfix aldım Ayrıca çok küçük kalıpları
babyUras_ Zeynep1401 bu biraz bebeğe bağli . İlk oğlumda hep sleepy kullandım molfix pisik yaptı . Şimdide sleepy almayi düsünüyorum eğer bebeğime pişik yaparsa başka markaları ne deneyeceğim .
Yarenn24 Kime sorduysam memnun kalmadım değiştirdim dediler hatta burda da konu açtım buradaki annelere sordum onlarda memnun kalmadık sızdırma yaptı pişik yaptı zıbınlar çöp oldu dediler 🥲 molfıx aldım fiyat olarak da pahalı ama en azından pişik olmaz ve kullanımı rahat olur 💖
Zeynep1401 Yarenn24 Bende araştırdım ama bio naturalden memnun kalanlar var o yüzden sadece 1 paket aldım 40 li deneme amaçlı eğer memnun kalmazsak bizde molfixe geçmeyi dusunuyoruz
Beyza_12 Yarenn24 ben kızıma Molfix almıştım 1 hafta kullanamadim pisikten berbat oldu çocuk sonra sleppy natural denedik çok memnun kaldım 🥰 şimdi ikinci doğuma 1 ay var sleepy aldım bakalım buna iyi gelecek mi gelmezse bundada gidip Molfix alırım 😅
ONuray Sleepy Yenidoğan’da kullanabilirsiniz çünkü günde 7-8 defa kaka yapıyorlar sadece. Ama 40 ından sonra en kötü 2. Ayından sonra hep dışarı sızdırdı. Ben goon premium kullanıyorum molfixle çok fark yok fiyat olarak çok memnunum
Zeynep1401 Beyza_12 bebeğin cildine göre de değişiyor sanırım memnun kalan da var kalmayan da var sleepy den yada molfixden
Lyla65 Ben de molfix kullanıyorum oğluma 2 yıldır ikinci çocuğum içinde molfix aldım bıraktım. Sleepy kullandım bir süre hakkaten iyi değil sızdırıyor bedenleri de bir tuhaf. Molfix pahalı gibi duruyor ama indirimden kovalıyorum kenara koyuyorum. Şimdiye kadar bezleri hiç ziyan olmadı baby turco aldım bir seferi de hep kanadı pişikleri değişmedim sonra
elif_mihra Kalıpları aşırı küçük, o yüzden hep sızdırma yapıyo, molfix hem fiyat hem kalite olarak daha iyi yine de siz bilirsiniz tabi 🙂
Zeynep1401 babyUras_ bende sleepy aldım bakalım sağlıkla gelsin bi onu denicem olmazsa molfixe geçiş yaparım bende