2prens1prenses_ babyiscoming_ 2 kg bana çok az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu dedi 38 de sezeryanim var kaç Gr daha alır bilmiyorum
Btnnozmdr babyiscoming_ uyumadık ne uykusu bacım uykumu kaldı 😂😂yarın kontrolüm var bakalım kaç kg olmuşuz sağlıkla alın kucağınıza
Busra333 2prens1prenses_ her doktor farklı yorum yapabiliyor mu bu konuda ya gerçekten artık aklım almıyor. Benimde 2060 çıktı. Doktorum üç hafta ciddi gelişim gerili olduğunu ifade etti yakın takipteyim
Merve-metin babyiscoming_ 35+4 şuan 34+0da kontrole gittiğimde 2500 gr 46 cm 35+4lr uyumlu önden gidiyor demişti doktorum
1prens1prenses_ babyiscoming_ 33+4 haftalıkken 2000 kilo 41 veya 42 cm tam hatırlayamadim Kız bebeğim olcak doktor haftasıyla uyumlu dedi bilmiyorum artık bana biraz minnoş geliyor ☺️
sinem93- 34+4 te 2,5 kg demişti 35+4 te 3 kg dedi. Merak etmeyin düzenli beslenin bi haftada yarım kilo alınıyormuş demekki. Çok kilo da iyi değil sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🌹
Brgmde sinem93- 1 haftada Enfazla 200 sınır 250 grem alabilir demişlerdi nerdeyse yarım kilo almış diyorsunuz ya gerçekmi peki doktormu dedi böyle yani maşallah ama 7 günde 500 gram demek günde 100 grama denk geliyor nerdeyse Günde 30 35gram alablrler enfazla dediler ordwn biliyorum 34. Haftada acaba acilde falanmı ölçtürmüştünüz polikliniktemi öğrenmek istiyorum 🥰🥰 acil genelde fazlq ölçüyor Eğer eminseniz beslendiklerinizi deneyeceğimm kesinlklee eminseniz çok mutlu olcam ya demekki imkanı var okadar çok almanın🩷
sinem93- Aynil710 magnezyum ve regenesis takviye kullanıyorum. Onun dışında kahvaltıda kaşar ve yumurta mutlaka tüketiyorum. Günlük meyve özellikle 2 adet orta boy muz ve bi bardak süt içiyorum. Bi gün protein bi gün sebze tüketiyorum. Bir de çiğ kuruyemiş yiyorum.
Busra333 babyiscoming_ 34+3 ye 2060 dedi. Ve tam üç hafta geriden geliyor ne yazık ki😞 Normalde bildiğim kadarıyla 2500 olması gerekiyormuş canım
tomrisinaannesi babyiscoming_ 34’de 2900’dü kızım 36+3’üm kontrolüm cuma günü kaç oldu bilmiyorum 🤷🏼♀️