deletedmom734 Casual cadillac air.... alan bakan kullanan varmı??? Joie bebek arabasınıda tavsiye edenler oldu kafam çok karıştı eşim yurt dışına çıkacak o gitmeden karar verip almamız lazım yardımlarınızı bekliyorum
deletedmom734 Hhandeee bende bugün baktım çok beğendim... ama travel sistemlerden memnun olmayanlarda okumuştum ne yapacağımı bilemedim ciddi bir rakam ödeyeceğiz ebebekte 2300 tl indirime girerse yine 1600 civarı bir rakam ediyor bilemedimmmm
Hhandeee deletedmom734 bebek doğduğunda ana kucağı şart gibi oda travel sistemlerde var baston araba da yeni doğan bebeğe olmaz travel sistem şart gibi 🤔
Annem deletedmom734 agir oluyormus canim Daha hafif kullanisli bisey düşün derim Hem bebek hem araba ikisi birsen iyice agir olur O ebebekteki bebek arabasini kastediyorum Gorunusu celbediyor anneleri lakin agirlar
deletedmom734 Hhandeee canım walla benim bebeğim 1 ay 27 günlük pusete hiç ihtiyaç duymadım şimdiye kadar şart değil yani anlayacağın benim kriterlerimde sürüş konforu kullanım süresi kaç yaşa kadar bebeğin rahat etmesi görünüşü vs var
Prensleriminannesi Kraft xlx Harika bi araba çok baktım en çok onu beyendim ve aldım. Tavsiye ederim bi inceleyin mutlaka
deletedmom734 Annem aslında ben görünüşünden çok işlevlerini sevdim görünüş olarak joie litetrax daha hoşuma gitti